The Verge: Apple видаляє застарілі додатки з App Store

The Verge: Apple видаляє застарілі додатки з App Store

10:20,
26 Квітня 2022
2361

The Verge: Apple видаляє застарілі додатки з App Store

10:20,
26 Квітня 2022
2361
The Verge: Apple видаляє застарілі додатки з App Store
The Verge: Apple видаляє застарілі додатки з App Store
Автори:
У Apple попередили розробників, що вони мають лише 30 днів, щоб оновити свої додатки.

Компанія Apple почала видаляти з магазину App Store додатки, які не оновлювали «протягом значної кількості часу». Про це пише The Verge з посиланням на «Повідомлення про покращення додатків», яке компанія розіслала деяким розробникам додатків.

У Apple попередили розробників, що вони мають лише 30 днів, щоб оновити свої додатки, у іншому разі — додатки видалять.  

«Ви можете зробити цю програму доступною для нових користувачів, щоб її могли знайти та завантажити з App Store, надіславши оновлення для розгляду протягом 30 днів, — пише Apple. — Якщо оновлення не буде надіслано протягом 30 днів, додаток буде вилучено з продажу». Хоча Apple видалить застарілі програми з App Store, усі раніше завантажені застосунки залишаться на пристроях користувачів.

Розробник Protopop Games Роберт Кабве повідомив, що Apple погрожує видалити його гру Motivoto, оскільки вона не оновлювалася з березня 2019 року. Розробник клавіатури Apple Watch FlickType Коста Елефтеріу написав, що Apple зняла версію його програми, створену спеціально для людей із вадами зору, оскільки вона не оновлювалася протягом двох років.

«Ми впроваджуємо постійний процес оцінки застосунків, видаляючи програми, які більше не функціонують належним чином, не відповідають поточним інструкціям щодо перегляду або застаріли», — пояснила компанія на сторінці Apple App Store Improvements. Однак на сторінці немає позначки часу, тому не зрозуміло, коли корпорація оприлюднила чи востаннє оновила цю публікацію.

Нагадаємо, компанія Google з 11 травня заборонить стороннім розробникам додавати функції запису дзвінків за допомогою API на Android

Фото: Protopop Games, Laurenz Heymann / Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду