Apple обрала найкращі додатки 2020 року

Apple обрала найкращі додатки 2020 року

10:36,
3 Грудня 2020
1817

Apple обрала найкращі додатки 2020 року

10:36,
3 Грудня 2020
1817
Apple обрала найкращі додатки 2020 року
Apple обрала найкращі додатки 2020 року
Автори:
До числа переможців конкурсу «Найкраще за 2020 рік» увійшли додатки, які допомогли людям краще впорається з життям і роботою з дому.

Компанія Apple назвала найкращі додатки 2020 року. Серед них - Wakeout!, Zoom, Endel, ігри Genshin Impact, Disco Elysium. Про це повідомляється на сайті компанії.

До числа переможців конкурсу «Найкраще за 2020 рік» в цьому році увійшли додатки, які допомогли людям краще впорається з життям і роботою з дому. Наприклад, додаток для тренувань вдома Wakeout! було визнано додатком року для iPhone, а сервіс відеоконференцій Zoom - додатком року для iPad.

Компанія Disney +, яка допомагала сім'ям розважати дітей під час карантину, стала додатком року для Apple TV. Додаток для релаксації й сну Endel було названо найкращим для Apple Watch. 

Додатком 2020 роки для продуктивності компанія назвала Fantastical, що працює на Mac. Він допомагає краще організовувати свої робочі й повсякденні завдання.

У номінації «Гра року» для iPhone перемогла Genshin Impact, грою року для iPad стала Legends of Runeterra, Disco Elysium - найкраща гра для Mac, Dandara Trials of Fear - гра року для Apple TV, а гра Sneaky Sasquatch визнана кращою в Apple Arcade.

Крім кращих додатків і ігор 2020 року, Apple також виділила і інші додатки, які є трендовими. У цей список потрапили Shine, Explain Everything Whiteboard, Caribu, Pokémon GO і ShareTheMeal.

Переможці конкурсу кращих програм в цьому році отримають першу в історії фізичну нагороду із зображенням логотипу App Store, зробленого на 100% з переробленого алюмінію з ім'ям переможця на ній.

Нагадаємо, український додаток Reface потрапив у топ кращих програм 2020 року за версією Google Play. Разом з Reface в список потрапили такі популярні програми, як Microsoft Office, Zoom, Vimeo, Dolby On, ShareTheMeal.

Фото: Apple

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду