Netflix виділить $1 млрд,  щоб побудувати одну з найбільших кіностудій у світі

Netflix виділить $1 млрд, щоб побудувати одну з найбільших кіностудій у світі

15:23,
24 Листопада 2020
1862

Netflix виділить $1 млрд, щоб побудувати одну з найбільших кіностудій у світі

15:23,
24 Листопада 2020
1862
Netflix виділить $1 млрд,  щоб побудувати одну з найбільших кіностудій у світі
Netflix виділить $1 млрд,  щоб побудувати одну з найбільших кіностудій у світі
Автори:
Для цього компанія планує розширити свою студію в Альбукерке, штат Нью-Мексико.

Компанія Netflix планує витратити $1 млрд на ремонт та розширення своєї студії ABQ в Альбукерке, штат Нью-Мексико. Про це повідомляє видання TechCrunch.

Компанія заявляє, що площа студії зросте на 300 акрів (121,4 га) і стане однією з найбільших у Північній Америці. Це дозволить створити ще близько 1000 робочих місць. Також близько 1500 чоловік будуть задіяні на будівництві. 

17 мільйонів на будівництво студії виділив уряд штату Нью-Мексико. Ще 6 млн виділило місто Альбукерке.

Також компанія планує підтримати чорношкірих та представників корінних народів, які недостатньо представлені серед творців контенту та кінематографістів, надавши їм робочі місця в студії.

Наразі в Альбукерке відбувається зйомки «The Harder They Fall» та «Intrusion». Також тут планую знімати продовження серіалу «Stranger Things».

Нагадаємо, Netflix знімає документальний фільм про нову хвилю політичних протестів в Білорусі, які почалися та досі тривають після президентських виборів 9 серпня.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VipPol
18:48 / 28.11.2021
Если Вас интересует такая тема, как утепление и подогрев пола Киев, теплый пол, тогда Вы приняли верное решение обратившись в интернет магазин Лотерм. Мы решим все вопросы, связанные с электрическим подогревом пола, водяным теплым полом, а также инфракрасным теплым полом. Купить теплый пол, нагревательные маты в Запорожье Существует много современных и прогрессивных способов отопления домов, квартир. Сюда относится утепление стен, установка энергосберегающих оконных систем и другие важные моменты. В последнее время достаточно популярным является установка теплого пола в квартире или частном доме. Это важный вопрос, требующий ответственного подхода к его решению. Тепло в наших домах служит залогом уюта и комфорта, отличного здоровья и хорошего настроения. Холодными вечерами довольно приятно зайти в теплую квартиру, снять обувь и ступить на теплый пол, Следует осознавать, что, loterm.com.ua/tyoplyj-pol/ - достаточно сложная система, которая может состоять из самых утепляющих материалов и различных систем подогрева пола, которые находятся под ней. Купить нагревательные маты Тёплый пол Запорожье с помощью электричества осуществляется посредственностью специального нагревающего кабеля или нагревательные маты. Работает нагревательный кабель по принципу обычного утюга. Нагревающий элемент кабеля находится внутри теплого пола, он является достаточно прочным и имеет высокий уровень сопротивления. Во время подачи питания кабель нагревается и в результате выделяется тепло.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду