ms.detector.media
MediaSapiens
09.07.2020 11:50
Instagram запустив функцію закріплення коментарів
Instagram запустив функцію закріплення коментарів
Тепер користувач сам може вибрати, які саме коментарі під його дописом будуть йти першими

Instagram запровадив функцію прикріплених коментарів, яку компанія почала тестувати ще в травні, повідомляє The Verge. Ця функція дозволяє будь-якому користувачеві зафіксувати три коментарі до публікації у верхній частині теми. Функція створена для того, щоб автор публікації  зміг модерувати коментарі, підкреслюючи позитивні повідомлення і роблячи менш видимими негативні та образливі дописи.

Щоб закріпити коментар, треба провести пальцем ліворуч, щоб відкрити варіанти того, що ви хочете зробити з коментарем – відповісти, повідомити про порушення або видалити. Тепер ліворуч від цих варіантів, є піктограма , яка дозволяє закріпити коментар.

Today we’re rolling out pinned comments everywhere. ????

That means you can a pin a few comments to the top of your feed post and better manage the conversation. pic.twitter.com/iPCMJVLxMh

— Instagram (@instagram) July 7, 2020

Нагадаэмо, що раніше Instagram створив  інструмент для масового видалення коментарів, який існує вже два місяці. Останні кілька років Instagram запровадив багато функцій для вдосконалення своїх інструментів для боротьби з домаганнями, зловживаннями та дезінформацією, зокрема, значно посилив модерацію коментарів в Instagram. Зараз компанія використовує штучний інтелект для автоматичного блокування образливих коментарів, а також для попередження користувачів перед тим, як вони публікують потенційно образливі чи шкідливі коментарі.

Фото: Alex Castro/The Verge

ms.detector.media