Американська компанія Reddit відкрила офіс у Києві

Американська компанія Reddit відкрила офіс у Києві

20:14,
21 Лютого 2020
3172

Американська компанія Reddit відкрила офіс у Києві

20:14,
21 Лютого 2020
3172
Американська компанія Reddit відкрила офіс у Києві
Американська компанія Reddit відкрила офіс у Києві
Reddit - популярна інтернет-платформа для спілкування та обговорення тем, які цікаві користувачам.

Про відкриття офісу Reddit у Києві пише AIN.ua.

Наразі в офісі працює двоє співробітників та відкрито дві вакансії розробників: senior frontend engineer і senior backend engineer. До кінця року планують найняти до 10 спеціалістів.

Команду будуть набирати в підрозділ Special Projects, яке займається майбутнім платформи.

«Нашу команду можна швидше порівняти зі стартапом, або навіть краще з космічною програмою США. Ми займаємося експериментальними технологіями і продуктами. Київ ми обрали тому, що тут дуже багато технічно підкованих інженерів, яким цікаво займатися продуктом. Вони прагнуть до більшого, хочуть не тільки писати код. Нам якраз такі й потрібні», - розповів senior user experience designer Reddit Павло Грозян, який працює у Сан-Франциско.

Подробиці майбутніх проєктів, над якими буде працювати київська команда, поки що не розкривають. У команди є плани по локалізації всього продукту, і після цього ситуація може змінитися. Можливо. київський офіс буде брати участь у перекладі Reddit українською.

«Нам цікаво розповісти українським користувачам про Reddit, що це таке, чому ми - не соціальна мережа. Зазвичай вважають, що це – місце для мемів і гіфок з котиками, але у нас генерується величезна кількість оригінального контенту на серйозні теми, від будівництва ракет до виборів президента», – пояснив розробник.

Станом на листопад 2019 у Reddit зафіксовано 430 млн унікальних користувачів на місяць, 130 тис. активних спільнот на різні теми, від комп'ютерних ігор до особистих фінансів і політики. Компанію оцінюють у $2,7 млрд.

Раніше повідомлялось, що Reddit заборонила публікацію діпфейків та використання фейкових акаунтів.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду