TED спільно з YouTube запускає глобальну кліматичну ініціативу

TED спільно з YouTube запускає глобальну кліматичну ініціативу

11:13,
5 Грудня 2019
3524

TED спільно з YouTube запускає глобальну кліматичну ініціативу

11:13,
5 Грудня 2019
3524
TED спільно з YouTube запускає глобальну кліматичну ініціативу
TED спільно з YouTube запускає глобальну кліматичну ініціативу
Автори:
Автори ініціативи планують зібрати нові ідеї для боротьби з кліматичною кризою та зосередитись на п'яти широких темах: відновлювана енергетика, інфраструктура, транспорт, продовольство та відновлення екосистеми.

TED оголосила про нову ініціативу Countdown, повязану зі змінами клімату. Ідею запускають спільно з YouTube та коаліцією світових лідерів  інекомерційних екологічних організацій.

Про це повідомляє The Verge.

Автори ініціативи планують зібрати по всьому світу нові ідеї для боротьби з кліматичною кризою та зосередитись на п'яти широких темах: відновлювана енергетика, інфраструктура, транспорт, продовольство та відновлення екосистеми. Кожен, незалежно від того, де живе чи працює, може запропонувати свою ідею з цих напрямків. У YouTube допоможуть поширити ідеї, і найкращі пропозиції можуть бути втілені за допомогою бізнесу, політиків та знаменитостей, які підтримують ініціативу.

На саміті в норвезькому Бергені у жовтні наступного року ідеї підсумують. Також там поділяться практичними рішеннями проблем. Найсильніші ідеї будуть виокремлені у виступи на TED.

Ідея має на меті стимули до скорочення світових викидів парникових газів удвічі до 2030 року та до нуля — до 2050 року. За словами авторів ідеї, це потрібно для запобігання найбільш катастрофічним наслідкам зміни клімату.

Днями було опубліковане свіже дослідження, у якому підкреслюють: у 2019 році викиди парникових газів знову досягли свого піку. До проблеми сподіваються привернути увагу за допомогою переглядів відео на YouTube. Відео на цій платформі, за даними 2017 року від самої компанії, щодня переглядають більше мільярда годин.

Минулого місяця працівники материнської компанії YouTube вимагали, щоб інтернет-гігант зробив більший внесок у боротьбу з проблемами зміни клімату. Компанію закликали скоротити всі викиди парникових газів до 2030 року і розірвати зв'язки з компаніями, котрі викопують викопне паливо та тими, хто заперечує згубний вплив людей на довкілля.

У Google підкреслюють, що з 2007 року компанія є «нейтральною» до вуглецю. Це значить, що там вживають заходів для компенсації або зменшення викидів парникових газів.

Нагадаємо, раніше ми записали головні тези з виступу MED Goblin на TEDx про критичне мислення, міфи та псевдонауку.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Verge
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду