Як запланувати час відправлення листа у Gmail: нова функція

Як запланувати час відправлення листа у Gmail: нова функція

13:13,
2 Квітня 2019
5404

Як запланувати час відправлення листа у Gmail: нова функція

13:13,
2 Квітня 2019
5404
Як запланувати час відправлення листа у Gmail: нова функція
Як запланувати час відправлення листа у Gmail: нова функція
Автори:
1 квітня сервіс Gmail від Google святкував 15 років зі створення. Компанія додала декілька нових функцій.

Директор з продуктів Джекоб Бенк (Jacob Bank) пише в офіційному блозі компанії, що до річниці сервісу Google зробила можливим запланувати відправлення листів та покращила «Розумне доповнення» (Smart Compose) тексту.

«Ми розуміємо, що робота часто може переходити у неробочі години, але важливо бути тактовним до відпочинку інших. Ми хочемо полегшити спростити можливість бути уважним до цифрового розкладу, тому додаємо до Gmail нову функцію, яка дозволяє вибирати, коли потрібно надсилати електронний лист», — пише пан Бенк.

Поки що в Україні така функція не працює. Утім невдовзі поряд із кнопкою «Надіслати» має з’явитися стрілка, за допомогою якої можна буде запланувати час доставки листа. Раніше таку функцію пропонували інші додаткові сервіси.

Також у Gmail оновили функціонал «Розумного доповнення». Тепер сервіс дописуватиме за вас фрази, адаптуючись до вашого стилю. Також він може запропонувати отримувача повідомлення, відповідно до написаного вами тексту в тілі листа. Скоро функція буде доступна на девайсах з операційною системою Android. Користувачам IOS також обіцяють впровадити зміни. Окрім англійської мови, така опція працюватиме тепер і для іспанської, французької, італійської та португальської.

«Розумне доповнення» вже допомагає людям не набирати понад один мільярд символів щотижня, якщо вони використовують сервіс у браузері», — зазначає Джекоб Бенк.

Нагадаємо, «Детектор медіа» вже писав, що завдяки новому фільтру Gmail щодня блокує на 100 млн більше спаму.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
cloud.google.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду