Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D

Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D

14:45,
9 Жовтня 2016
2645

Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D

14:45,
9 Жовтня 2016
2645
Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D
Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D
Автори:
Компанія Microsoft розробляє нову версію своєї знаменитої програми Paint, призначеної для Windows 10.

Прев’ю нового додатка опублікував на своїй сторінці в Twitter користувач WalkingCat, пише The Verge

Користувачам нового додатка будуть доступні всі традиційні функції Paint, але програма почне підтримувати створення 3D-об'єктів. Всі інструменти програми будуть підтримувати керування дотиком і за допомогою стилуса.

Раніше повідомлялося про те, що Windows 10 була встановлена на 14 мільйонів пристроїв за першу добу після початку продажів. Операційна система доступна для користувачів Windows 7 і 8 в якості безкоштовного оновлення. Для того щоб знизити навантаження на систему, викликану ажіотажем навколо операційної системи, Microsoft завантажує Windows 10 на комп'ютери користувачів хвилями. 

Для порівняння, Windows 8 була встановлена на 40 мільйонів пристроїв за перший місяць після анонсу, а на те, щоб дістатися до відмітки в 100 мільйонів пристроїв, їй знадобилося чотири місяці. 

Нагадуємо, що раніше компанія Microsoft представила патент, який описує сканер відбитків пальців, вбудований безпосередньо в екран смартфона. Цей сканер займає зовсім небагато місця і дозволить створювати більш тонкі пристрої. Згідно з описом в патенті Microsoft, під склом розміщується джерело світлових хвиль зі спеціальним фільтром, який здатний зчитувати зображення відбитка пальця. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
hothardware.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду