ms.detector.media
MediaSapiens
hothardware.com
09.10.2016 14:45
Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D
Microsoft розробляє Paint з підтримкою 3D
Компанія Microsoft розробляє нову версію своєї знаменитої програми Paint, призначеної для Windows 10.

Прев’ю нового додатка опублікував на своїй сторінці в Twitter користувач WalkingCat, пише The Verge

Користувачам нового додатка будуть доступні всі традиційні функції Paint, але програма почне підтримувати створення 3D-об'єктів. Всі інструменти програми будуть підтримувати керування дотиком і за допомогою стилуса.

Раніше повідомлялося про те, що Windows 10 була встановлена на 14 мільйонів пристроїв за першу добу після початку продажів. Операційна система доступна для користувачів Windows 7 і 8 в якості безкоштовного оновлення. Для того щоб знизити навантаження на систему, викликану ажіотажем навколо операційної системи, Microsoft завантажує Windows 10 на комп'ютери користувачів хвилями. 

Для порівняння, Windows 8 була встановлена на 40 мільйонів пристроїв за перший місяць після анонсу, а на те, щоб дістатися до відмітки в 100 мільйонів пристроїв, їй знадобилося чотири місяці. 

Нагадуємо, що раніше компанія Microsoft представила патент, який описує сканер відбитків пальців, вбудований безпосередньо в екран смартфона. Цей сканер займає зовсім небагато місця і дозволить створювати більш тонкі пристрої. Згідно з описом в патенті Microsoft, під склом розміщується джерело світлових хвиль зі спеціальним фільтром, який здатний зчитувати зображення відбитка пальця. 

ms.detector.media