Компанія Apple продала свій мільярдний iPhone

Компанія Apple продала свій мільярдний iPhone

11:59,
28 Липня 2016
1853

Компанія Apple продала свій мільярдний iPhone

11:59,
28 Липня 2016
1853
Компанія Apple продала свій мільярдний iPhone
Компанія Apple продала свій мільярдний iPhone
Автори:
Apple все ще продає величезну кількість смартфонів, не дивлячись на те, що продажі iPhone падають другий квартал поспіль.

У третьому кварталі 2016 фінансового року компанія продала 40,4 млн смартфонів. Під час зустрічі з працівниками в Купертіно генеральний директор американської корпорації Apple Inc. Тім Кук оголосив про продаж мільярдного iPhone.

«iPhone став одним з найважливіших і успішних продуктів в історії. Продуктом, який змінює світ. Минулого тижня ми подолали ще одну важливу позначку, коли продали мільярдний iPhone. Ми ніколи не гналися за кількістю, а завжди прагнули створювати кращі продукти », - заявив СЕО компанії.

Apple знадобилося близько дев'яти років, щоб досягти цифри в мільярд проданих смартфонів, підрахували у The Verge.

Як писав MediaSapiens, Apple програла боротьбу за назву «iPhone» у Китаї. Компанії доведеться розділити товарний знак «iPhone» із місцевою компанією Xintong Tiandi Technology, що продає сумки, чохли та інші шкіряні вироби.

Також відомо, що у новій версії операційної системи для iPhone буде передбачена функція, що дозволяє власникові смартфона додати себе в національну американську базу донорів органів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
apple.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду