Apple запускає функцію запису в базу донорів органів

Apple запускає функцію запису в базу донорів органів

12:40,
6 Липня 2016
1792

Apple запускає функцію запису в базу донорів органів

12:40,
6 Липня 2016
1792
Apple запускає функцію запису в базу донорів органів
Apple запускає функцію запису в базу донорів органів
Автори:
У новій версії операційної системи для iPhone буде передбачена функція, що дозволяє власникові смартфона додати себе в національну американську базу донорів органів.

Про це повідомив глава корпорації Apple Тім Кук, пише BBC

Функція буде виконана у вигляді кнопки у програмі Health, яка за замовчуванням вже входить в пакет програм, що встановлюються на всіх iPhone. Однак нова кнопка буде доступна тільки на смартфонах, призначених для використання на території США.

Тім Кук висловив надію на те, що нововведення допоможе вирішити проблему браку донорів: за статистикою уряду США, зараз черга на трансплантацію органів збільшується на одну людину, яка очікує, кожні 10 хвилин, і кожен день помирають 22 людини, які не дочекалися своєї черги.

За словами Кука, з такою ж проблемою свого часу зіткнувся засновник Apple Стів Джобс, якому довелося витримати нестерпні місяці очікування своєї черги на трансплантацію печінки у 2009 році.

Крім Apple інші високотехнологічні компанії, такі як Facebook, Google і Twitter, також працюють над новими засобами щодо залучення якомога більшого числа людей до реєстрації в якості донорів органів.

Раніше повідомлялося про те, що нові моделі iPhone будуть оснащені чіпами від Intel. Основним постачальником залишиться виробник напівпровідників і бездротових засобів зв'язку Qualcomm. Замовлення від Apple є великою перемогою для Intel, яка останнім часом погіршила свої позиції на ринку та несла операційні збитки.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
rbk.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду