Нові iPad і iPhone надійдуть в продаж 18 березня

Нові iPad і iPhone надійдуть в продаж 18 березня

10:19,
15 Лютого 2016
1558

Нові iPad і iPhone надійдуть в продаж 18 березня

10:19,
15 Лютого 2016
1558
Нові iPad і iPhone надійдуть в продаж 18 березня
Нові iPad і iPhone надійдуть в продаж 18 березня
Автори:
Apple планує випустити нові моделі iPad і iPhone через три дні після презентації, яка відбудеться 15 березня.

Про це повідомляє сайт 9to5mac.

За відомостями порталу, компанія планує провести презентацію новинок 15 березня, а вже 18 березня вони надійдуть для продажу в онлайн-магазини. При цьому можливості зробити передзамовлення пристроїв не буде.

Випуск новинок на ринок через три дні після презентації стане новою стратегією Apple, оскільки зазвичай компанія починає продажу своїх продуктів через кілька тижнів з можливістю попереднього замовлення виробів.

Новий iPhone 5se з діагоналлю 4 дюйми збереже зовнішні параметри моделі iPhone 5 2013 року і характеристики 6 і 6Plus: процесори A9 і M9, чіп NFC для платіжного сервісу Apple Pay, постійну підтримку помічника Siri, камеру від iPhone 6 з можливістю анімованих знімків Live Photos. Apple представила iPhone 6s на презентації 9 вересня.

До основних переваг смартфона можна віднести чотири нових кольори корпусу, технологію 3D Touch і більш потужну камеру, яка зможе записувати 4К відео.

Нагадуємо, що на початку місяця Alphabet потіснив Apple з п'єдесталу найдорожчих компаній світу. Материнська компанія Google приємно здивувала інвесторів зростанням прибутків. На після біржових торгах акції Alphabet виросли більш ніж на вісім відсотків - до 790 доларів за акцію. Капіталізація Alphabet склала $568 млрд, Apple - $535 млрд.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
zn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду