Google запровадив значки спеціалізації для партнерів

Google запровадив значки спеціалізації для партнерів

16:25,
2 Липня 2016
2715

Google запровадив значки спеціалізації для партнерів

16:25,
2 Липня 2016
2715
Google запровадив значки спеціалізації для партнерів
Google запровадив значки спеціалізації для партнерів
Автори:
Компанія Google представила нововведення для учасників програми Google Partners - спеціалізації і значок преміум-партнера.

Партнери тепер можуть отримати спеціалізацію в  5 напрямках: пошукова реклама, мобільна реклама, відеореклама, медійна реклама і реклама в Google покупках. Як пояснює Google, нова система диференціації «дає компаніям-рекламодавцям змогу знаходити потрібних партнерів, які здатні задовольняти їхні бізнес-потреби». 

Для отримання спеціалізації повинні дотримуватися такі умови:

  • Хоча б один співробітник компанії пройшов сертифікацію AdWords;
  • Профіль сертифікованого співробітника зв’язаний з корпоративним профілем компанії;
  • Компанія володіє успішним досвідом роботи у відповідному напрямку реклами;
  • Загальні витрати на рекламу в AdWords за останні 90 днів складають не менше 10 тис. дол. США або еквівалентну суму в місцевій валюті.

 

Також компанія запровадила новий значок преміум-партнера Google. Цей значок отримають партнери, які керують великим обсягом рекламних кампаній у Google і мають високі показники успішності. Преміум-партнери будуть зобов’язані пройти додаткові сертифікації, але отримуватимуть ширшу підтримку від Google.

Як повідомлялося, Google запустив сторінку, на якій можна переглянути всю активність профілю: на ній зібраний детальний огляд усього, що користувач коли-небудь робив на сервісах Google, окрім тих даних, які він заборонив відслідковувати та збирати. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Think Marketing
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду