Apple назвала дату презентації нового iPhone

Apple назвала дату презентації нового iPhone

14:52,
11 Березня 2016
1675

Apple назвала дату презентації нового iPhone

14:52,
11 Березня 2016
1675
Apple назвала дату презентації нового iPhone
Apple назвала дату презентації нового iPhone
Автори:
Презентація нових пристроїв Apple пройде 21 березня під слоганом «Let us loop you in».

Apple Special Event пройде в Купертіно 21 березня і розпочнеться о 10:00 PDT (20:00 за Києвом).

Про це повідомляє VentureBeat.

Відзначається, що фраза «Let us loop you in» може вказувати на адресу головного офісу компанії, де і відбудеться презентація. Але в той же час її можна пов'язати і з чутками про вихід нових ремінців для Apple Watch, а також дивною петелькою на руку у минулого покоління iPod touch.

Від весняної презентації Apple очікується: новий iPhone 5se, Air iPad 3, а також офіційна заява з приводу історії з захистом особистих даних.

Раніше Міністерство юстиції США заявило, що корпорація Apple навмисно створює технічні бар'єри, намагаючись завадити владі в суперечці про доступ до інформації в телефонах Apple. У заяві міністерство стверджує, що позиція корпорації Apple роз'їдає державні інститути, покликані захищати свободи і права громадян.

У лютому ФБР добилася судового рішення, яке примушує Apple створити нове програмне забезпечення. Ця програма дозволить владі отримати інформацію з телефону нападника Ризвана Фарука.

Apple, у відповідь на заяву Мін'юсту, звинуватила владу США в спробі «очорнити» компанію і навмисному втягуванні її у словесну війну в «відчайдушній спробі» настояти на своїх «необґрунтованих вимогах» зламати iPhone «стрілка з Сан-Бернардіно». Apple відмовляється виконувати ордер, стверджуючи, що це порушує права компанії.

Великі інтернет-компанії, у числі яких Twitter, AirBnB, Ebay, LinkedIn і Reddit, офіційно підтримали Apple в суперечці з ФБР про розблокування телефону, який належав Саїду Фаруку, який влаштував стрілянину в каліфорнійському місті Сан-Бернардіно.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
VentureBeat
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду