Apple запустила Android-додаток для перенесення даних на iPhone

Apple запустила Android-додаток для перенесення даних на iPhone

10:00,
11 Вересня 2015
3914

Apple запустила Android-додаток для перенесення даних на iPhone

10:00,
11 Вересня 2015
3914
Apple запустила Android-додаток для перенесення даних на iPhone
Apple запустила Android-додаток для перенесення даних на iPhone
Автори:
Apple запустила спеціальний Android-додаток для перенесення даних на iPhone і анонсувала початок продажів.

Про це Apple заявила на традиційній презентації новинок в Сан-Франциско.

З 12 вересня відкриється попереднє замовлення на нові iPhone в 12 країнах світу. Продажі в США стартують з 25 вересня.

Країни, де можна буде придбати iPhone: Австралія, Канада, Китай, Франція, Німеччина. Гонконг, Японія, Нова Зеландія, Пуерто-Ріко, Сінгапур, Великобританія, США.

Також у компанії заявили, що нову платформу iOS 9 можна буде завантажити з 16 вересня.

Нагадуємо, що iPhone 6s та 6s plus отримали функції для селфі, спрощеного перегляду контенту, а також потужну фотокамеру. 

Зокрема, 3dtouch - спрощує перегляд контенту, навігацію між додатками. Ця функція дозволяє багато дії виносити на домашній екран - наприклад, при натисканні на іконку програми Facebook з'являється drop-down меню, з якого можна зачекінитися або перейти відразу на стрічку новин.

Смартфони отримали 12-мегапіксельну фотокамеру, проти 8-мегапіксельної, яка була у iPhone 6. «Зображення, зроблені новою камерою вражають - навіть при мінімальному освітленні або попаданні в кадр видів з природним і штучним освітленням одночасно», - зазначають журналісти. А самі розробники акцентують увагу на незвичайних кольорах і глибині поля на фотографіях. «Користувачам знати ніби необов'язково, але за всією цією красою стоїть технологія deep trench isolation. Вона розділяє фотодіоди в матриці і підвищує якість знімка», - зазначають журналісти. Камера також оснащена суперпотужним спалахом. 

Крім того, нова камера може знімати 4K відео. Live-Photos - знімає міні-ролики, які виглядають як фото і «оживають» при натисканні. Відео - зі звуком. Ці живі фото можна переглядати на Mac, IPad, iPhone і Apple Watch. Розробники відзначили, що Live Photos не займають занадто багато місця на пристроях, проте не уточнили, скільки саме.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
kazanfirst.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду