Мін'юст США звинував Apple у протидії владі

Мін'юст США звинував Apple у протидії владі

10:15,
11 Березня 2016
2193

Мін'юст США звинував Apple у протидії владі

10:15,
11 Березня 2016
2193
Мін'юст США звинував Apple у протидії владі
Мін'юст США звинував Apple у протидії владі
Автори:
Міністерство юстиції США заявило, що корпорація Apple навмисно створює технічні бар'єри, намагаючись завадити владі в суперечці про доступ до інформації в телефонах Apple.

Про це пише BBC.

У заяві міністерство стверджує, що позиція корпорації Apple роз'їдає державні інститути, покликані захищати свободи і права громадян.

У ньому йдеться, що доводи компанії є помилковими, і що вона створює перешкоди, прагнучи зірвати виконання судового ордера.

В даному випадку мова йде про телефон, що належав одному з учасників терористичного нападу у Сан-Бернардіно, в результаті якого загинули 14 людей.

У лютому ФБР добилася судового рішення, яке примушує Apple створити нове програмне забезпечення. Ця програма дозволить владі отримати інформацію з телефону нападника Ризвана Фарука.

Apple, у відповідь на заяву Мін'юсту, звинуватила владу США в спробі «очорнити» компанію і навмисному втягуванні її у словесну війну в «відчайдушній спробі» настояти на своїх «необґрунтованих вимогах» зламати iPhone «стрілка з Сан-Бернардіно». Apple відмовляється виконувати ордер, стверджуючи, що це порушує права компанії.

Великі інтернет-компанії, у числі яких Twitter, AirBnB, Ebay, LinkedIn і Reddit, офіційно підтримали Apple в суперечці з ФБР про розблокування телефону, який належав Саїду Фаруку, який влаштував стрілянину в каліфорнійському місті Сан-Бернардіно.  

Також нагадуємо, що Міністерство юстиції США подало повторний позов на Apple з приводу зламу пристрою, що належить обвинуваченому в незаконному обороті наркотиків Джан Феню (Jun Feng) в штаті Нью-Йорк (США). 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
hdwallpapers.in
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду