Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»

Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»

14:35,
16 Вересня 2024
1043

Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»

14:35,
16 Вересня 2024
1043
Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»
Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»
Автори мультсеріалу почали роботу над його продовженням.

Український мультсеріал для дорослих «Університет Чупарського» про пригоди двох студентів та викладача-винахідника, що виходив з 2023 року, матиме продовження. Автори мультсеріалу Микола Семенюк та Михайло Карпань повідомили MediaSapiens, що вже розпочали роботу над ним.

Мультсеріал «Університет Чупарського» поєднує комедію з локальним українським гумором, наукову фантастику, а також насичений попкультурними відсилками на блокбастери різних часів.

Сюжет розгортається в Україні недалекого майбутнього. Двоє студентів вигаданого технічного університету та їхній викладач-дивак із кіберрукою, який розробляє дивні наукові винаходи, намагаються використовувати науку для вирішення власних побутових проблем, і це призводить до різноманітних халеп: від зомбіапокаліпсису та полювання на іншопланетного монстра з арктичної станції ім. Академіка Вернадського до загрози колапсування всього всесвіту.

У першому сезоні «Університету Чупарського» вже вийшло десять серій. Остання — «Це краще за подорожі у часі» — з’явилася онлайн усього кілька днів тому.

В озвученні мультсеріалу взяли участь зірки українського дубляжу: Євген Малуха (голос Альфа та Гомера Сімпсона), Дмитро Гаврилов (Тор, Дедпул), Наталія Ярошенко (Фуріоза, «Дорога гніву»), кіберспортивний коментатор Віталій Волочай (v1lat), ютуб-блогери Тайлер Андерсон, Падон та інші. Микола Семенюк та Михайло Карпань реалізували проєкт самостійно за фінансової підтримки ютуб-глядачів.

У новому сезоні «Університету Чупарського» також буде десять серій. Перша тематично присвячена Геловіну, її вихід запланували на 31 жовтня, але в разі знеструмлень можливе зміщення на місяць, розповів Михайло Карпань.

Усі десять серій першого сезону «Університету Чупарського» загальним хронометражем понад три години доступні для перегляду українською мовою та субтитрованим перекладом англійською та польською мовами на відеоплатформі «Ютуб» за посиланням.

Фото: скриншот з десятої серії мультсеріалу «Університет Чупарського» 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду