У «Дії» почали тестувати послугу «Національний кешбек»

У «Дії» почали тестувати послугу «Національний кешбек»

16:30,
2 Вересня 2024
1098

У «Дії» почали тестувати послугу «Національний кешбек»

16:30,
2 Вересня 2024
1098
У «Дії» почали тестувати послугу «Національний кешбек»
У «Дії» почали тестувати послугу «Національний кешбек»
Сервіс працюватиме у форматі бета-тестування впродовж вересня.

У «Дії» почали тестувати послугу «Національний кешбек» — за купівлю товарів українських виробників повертатимуть 10% вартості. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Долучившись до програми, кожен українець підтримає український бізнес і державу. Адже до 40% коштів, витрачених на український товар, повертається податками в бюджет і йде на потреби Сил оборони України», — зазначили в «Дії».

Щоб долучитися до програми, спершу потрібно оновити «Дію», відкрити спеціальний рахунок у банку, а потім обрати в застосунку послугу «Національний кешбек».

Таким чином можна буде отримувати до 3 тис. гривень кешбеку щомісяця. Накопичені за місяць кошти приходитимуть на спеціальний рахунок раз на місяць до 20 числа наступного місяця. Зняти готівку з нього буде неможливо.

Отримані гроші можна витратити на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно або ж задонатити на Сили оборони чи інвестувати у військові облігації.

Наразі до програми долучилося понад 300 виробників, понад 20 тис. торгових точок, які разом пропонують понад 37 тис. товарів. Серед найбільших торгових мереж-учасників: АТБ, «Сільпо», «Новус», «Варус» і «Ашан».

Перелік продавців, виробників і товарів, за які нараховується кешбек вже у вересні, представили за посиланням.

Використати кошти від кешбеку, нараховані у 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Нагадаємо, уряд підтримав програму «Національний кешбек» у серпні.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду