Gmail на Android дає змогу швидко відповідати на листи

Gmail на Android дає змогу швидко відповідати на листи

12:20,
27 Серпня 2024
717

Gmail на Android дає змогу швидко відповідати на листи

12:20,
27 Серпня 2024
717
Gmail на Android дає змогу швидко відповідати на листи
Gmail на Android дає змогу швидко відповідати на листи
Нову функцію для пристроїв iOS представлять пізніше цього року.

У застосунку електронної пошти Gmail на пристроях Android з’явилася функція швидкої відповіді на листи. Про це повідомила компанія Google у своєму блозі.

Коли користувач відкриває отриманий лист, то в нижній частині вкладки з листом побачить нове текстове поле — для швидкої відповіді на лист. Візуально текстове вікно нагадує інтерфейс месенджерів.

Відповідь на лист одній або кільком особам можна дати в цьому вікні.

Якщо ж натиснути піктограму «Розгорнути на весь екран», можна переключитися на повноекранний режим та дописати більш розлогий текст.

За інформацією Google, нова функція з’явиться на пристроях iOS пізніше цього року.

До слова, раніше Gmail отримав інтеграцію чатбота Gemini. Користувачі можуть використовувати його, щоб написати, відредагувати чи змінити тон листа, а також знайти старі повідомлення у своїй поштовій скриньці. Досі користувачі потрапляли в повноекранне вікно, щоб надіслати відповідь або переслати повідомлення. Але тепер Google пропонує інший варіант.

Нагадаємо, у червні в мобільній версії Gmail почали розгортати функції чатбота зі штучним інтелектом Gemini. Стала доступною функція Summarize на основі можливостей Gemini, яка дає змогу підсумовувати ланцюжки електронних листів. Вона з’являється в листуванні, яке містить більше двох відповідей, та пропонує резюмувати переписку, а також написати відповідь.

Фото: Gmail / Solen Feyissa via Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду