Міноборони розробляє застосунок «Ветеран+»

Міноборони розробляє застосунок «Ветеран+»

21:45,
22 Серпня 2024
441

Міноборони розробляє застосунок «Ветеран+»

21:45,
22 Серпня 2024
441
Міноборони розробляє застосунок «Ветеран+»
Міноборони розробляє застосунок «Ветеран+»
Автори:
У застосунку будуть зібрані всі можливості, які гарантує ветеранам держава.

Міністерство оборони ініціює два масштабні інфраструктурні проєкти для реінтеграції ветеранів російсько-української війни у цивільне життя, а також разом з іншими міністерствами працює над застосунком «Ветеран+».   

Про це під час VII Міжнародного ветеранського форуму «Україна. Ветерани. Єдність » заявив міністр оборони Рустем Умєров, повідомляє Укрінформ. 

«Сервіс по наданню послуг державою ветеранам. Він вже в роботі, і ми застосовуємо тут найкращий міжнародний досвід. Ми хочемо створити такі ж програми реабілітацій та підтримки військових, які діють в країнах G7 та G20. Наші міжнародні партнери готові підтримати нас у цьому», — зазначив Рустем Умєров. 

Міністерство у справах ветеранів також працює над створенням мобільного застосунку для ветеранів, у якому будуть зібрані всі можливості, які гарантує держава. 

«Вже є електронний застосунок у “Дії”. Вже безпосередньо є умови, де ветеран без зайвих папірців може податись на отримання статусу. Може податись на отримання різних адміністративних сервісів, які гарантує держава. І наступним кроком буде розроблення мобільного застосунку, де в електронному кабінеті ветерана будуть усі можливості, які гарантує держава», — повідомив в. о. міністра у справах ветеранів Олександр Порхун. 

Він зазначив, що найголовніше — це дати можливість ветерану швидко скористатися тими послугами, які гарантує держава. 

«Не ветеран повинен бігати за папірцями, а папірці за ветераном. Тому ми зараз спрощуємо цю процедуру», — сказав Порхун.  

Раніше ми повідомляли, що Міністерство у справах ветеранів запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранівМета сервісу — полегшити ветеранам війни процес пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на держслужбу. Вакансії оновлюються в реальному часі, щоденно, забезпечуючи актуальність інформації.

Мінветеранів також запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах, яка доступна на платформі «е-Ветеран». Карта відображає послуги, які пропонують ветеранам, їхнім родинам чи сім’ям загиблих воїнів держава, недержавні й міжнародні організації.

Фото: з відкритих джерел

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду