Стартує голосування слухачів за подкасти у межах аудіопремії «Слушно-2024»

Стартує голосування слухачів за подкасти у межах аудіопремії «Слушно-2024»

16:16,
15 Серпня 2024
716

Стартує голосування слухачів за подкасти у межах аудіопремії «Слушно-2024»

16:16,
15 Серпня 2024
716
Стартує голосування слухачів за подкасти у межах аудіопремії «Слушно-2024»
Стартує голосування слухачів за подкасти у межах аудіопремії «Слушно-2024»
На відзнаки аудіопремії у 12 номінаціях претендує 72 подкасти.

72 подкасти стали номінантами професійної аудіопремії «Слушно-2024», 11 не пройшли технічний відбір, повідомила команда Megogo Audio медіасервісу Megogo.

Для слухачів на сайті медіасервісу представили короткі списки учасників у 12 категоріях, які сформували організатори.

Номінації професійної аудіопремії для подкастерів «Слушно-2024»

Подкаст у жанрі інтерв’ю: The Blue Eyes Podcast; «Палітурка»; «Що далі?»; «Чому ти зміг?»; «Сила сміливих»; «Мамо, я вдома!».

Подкаст про культуру і мистецтво: «Псяча буда»; «Звукопис українського дизайну»; «Татова касета»; Unzip; «Задумливі, як сад»; «Укр фольк».

Подкаст про історію: «Без брому»; «Без оголошення війни»; «Вчися вухами / Історія Криму»; «Історична свобода»; «Справжня історія міст сходу України»; Unzip.

Інформаційний подкаст: «Кляті питання»; «Медіуми»; «Хроніки економіки»; «Пост правди»; «Ранкове допіо»; «Подкаст про безбар'єрність».

Подкаст про здоров’я, стосунки та саморозвиток: «Як це жити?»; «Квиток на Марс»; «Бегонії в агонії»; «9 місяців потому»; «Не мали дівки клопоту»; «Візьми любов з притулку».

Подкаст про бізнес: «Дій! Подкаст про бізнес»; «Flow: про книги, бізнес та ідеї»; «Не під запис»; «Закрив раунд»; «Як вам вдалося»; «Алцибєєв подкаст».

Незалежний подкаст: Chumaky; «Перефарбований лис»; «Щербата слава»; «Як це пережити?!»; «Два коктейлі у п’ятницю»; «Задумливі, як сад».

Подкаст про спорт: «Кеди Каннігема»; F1Podcast; Chumaky; «Ревучий подкаст»; «Єврофутбол»; UA-футбол.

Подкаст про читання та літературу: «Висока полиця»; «Палітурка»; «Правда і кривда»; «Запах слова»; «Flow: про книги, бізнес та ідеї»; «Перефарбований лис».

Подкаст про науку й технології: «Буде тобі наука»; AI House Podcast; «Пост правди»; «Закрив раунд»; «Пігулка еволюції»; «Головна обсерваторія».

Розважальний подкаст: «Голодним не слухати»; Hot mamas show; «Додивитесь у кіно»; «Дівчина у подкасті»; «Фінансова терапія»; «Не мали дівки клопоту».

Подкаст про професії: «Gigантські можливості / подкаст про фріланс»; «Не під запис»; «На рівні»; «Як вам вдалося»; «Щербата слава»; Product market fat.

Журі аудіопремії «Слушно-2024»

Протягом кількох тижнів журі оцінюватиме подкасти в кожній категорії. Слухачі можуть віддати свій голос за обраний подкаст до 10 вересня включно за посиланням.

Оголошення переможців заплановане на 2 жовтня.

Нагадаємо, торік спецвідзнаку «Подкаст у часи війни» у межах премії «Слушно» отримав подкаст «Добровольці» від військової Аліни Сарнацької, що виходив на «Громадському радіо». Загалом на премію у 2023 році подалися автори 135 подкастів, найбільше учасників було в категоріях «Про історію та суспільство» — 41 та «Про культуру і мистецтво» — 31.

Фото: професійна аудіопремія для подкастерів «Слушно-2024» / Megogo

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду