Застосунок «Київ Цифровий» оновили

Застосунок «Київ Цифровий» оновили

15:34,
9 Серпня 2024
933

Застосунок «Київ Цифровий» оновили

15:34,
9 Серпня 2024
933
Застосунок «Київ Цифровий» оновили
Застосунок «Київ Цифровий» оновили
Інтерфейс застосунку став ще сучаснішим, а навігація зручнішою.

Застосунок «Київ Цифровий» оновлено до версії 3.0. Зокрема, в ньому додали нову інформацію та інтерфейс. Про це повідомляє пресслужба КМДА в телеграмі.

Так, оновлено дизайн і додано новий розділ з корисними посиланнями. У повідомленні зазначають, що інтерфейс застосунку став ще сучаснішим, а навігація зручнішою.

«Переходи користувачів у профіль і на екран усіх сервісів стали простішими. Відтепер, потягнувши екран ліворуч, користувачі потраплять у профіль, а праворуч — до всіх сервісів застосунку», — пояснюють у КМДА.

Також у застосунку на прохання користувачів додали окрему категорію в сервісах із корисними посиланнями на міські сайти.

Зазначається, що міський застосунок «Київ Цифровий» можна завантажити в App Store і Google Play.

Нагадаємо,  «Київ Цифровий»  застосунок, що об’єднує головні міські сервіси. Через додаток можна поповнювати транспортну карту, купувати QR-квитки, сплачувати за паркування, повертати евакуйовану автівку, брати участь в опитуваннях від міста, підписувати петиції та дізнаватись про головні новини столиці України.

У серпні 2023 року в застосунку запустили новий сервіс, що має на меті залучати містян до волонтерства. Кияни можуть обирати проєкти та напрями, що їх цікавлять, у підрозділі «Стань волонтером» розділу «Допомога». Обравши один або кілька проєктів, можна поділитися своїм часом та вміннями, взяти участь у різних волонтерських ініціативах, які спрямовані на відбудову, допомогу літнім людям, донорство крові, вигул тварин та інші соціально важливі справи.

Фото: «Київ Цифровий»

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду