Чатбот Ostap відстежує квитки на вистави у київських театрах

Чатбот Ostap відстежує квитки на вистави у київських театрах

15:45,
7 Серпня 2024
684

Чатбот Ostap відстежує квитки на вистави у київських театрах

15:45,
7 Серпня 2024
684
Чатбот Ostap відстежує квитки на вистави у київських театрах
Чатбот Ostap відстежує квитки на вистави у київських театрах
За п’ять місяців на чатбот підписалося 2,5 тис. людей.

Катерина Кирсенко створила театральний чатбот, який відстежує квитки на вистави у київських театрах. Особливість Ostap у тому, що він може сповіщати про квитки, які щойно з’явилися у продажу, розповіла авторка Mezha.Media.

Ідея створити театральний чатбот з'явилася в неї саме через бажання отримати квитки на вистави, які зацікавили. У січні Катерина написала технічне завдання, а з лютого розпочалося тестування бота. Втілити ідею їй допоміг колега-розробник.

«Ми раді співпраці з театрами й відкриті для того, щоб допомогти їм полегшити навантаження на сервери чи покращити технічну інфраструктуру. Аби це допомогло розвитку театру і бажанню людей ходити на вистави», — сказала Катерина Кирсенко.

За п’ять місяців роботи на чатбот підписалося 2,5 тис. людей. Ostap відстежує вистави в Театрі ім. Франка, Молодому, Театрі на Подолі. У планах додати театр «Золоті ворота», Академічний театр оперети, Театр драми і комедії на лівому березі та інші.

Нагадаємо, наприкінці травня в Києві презентували відновлений журнал «Український театр».

Перший випуск «Українського театру» складається з трьох тематичних частин: відгуки експертів на театральні прем’єри в Україні 2021–2022 років, про нинішні проблеми й тенденції в українському театрі та статті театрознавців, написані в перші місяці повномасштабної російської агресії.

Пілотний випуск журналу має 500 примірників на 174 сторінки. Вартість видання — 300 грн. Усі кошти будуть спрямовані на підготовку та друк наступних випусків. Придбати журнал можна через редакцію, написавши їй у соцмережах.

Фото: театральний чатбот Ostap / телеграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду