«Укрпошта» випустила серію марок «Героїчні професії»

«Укрпошта» випустила серію марок «Героїчні професії»

14:50,
23 Липня 2024
914

«Укрпошта» випустила серію марок «Героїчні професії»

14:50,
23 Липня 2024
914
«Укрпошта» випустила серію марок «Героїчні професії»
«Укрпошта» випустила серію марок «Героїчні професії»
Марки «Янголи війни» присвячені цивільним та бойовим медикам.

«Укрпошта» випустила серію марок «Героїчні професії», у ній дві марки «Янголи війни» присвячені роботі цивільних та бойових медиків. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Смілянський зазначив, що це не перший в історії поштового оператора блок марок, присвячений лікарям, — раніше випустили серію «Передова» про роботу медиків під час пандемії COVID-19.

«Тепер той час здається найменшим викликом для людей цієї професії, як-от коли ми всі спостерігали за героїчною роботою лікарів "Охматдиту" під час варварської атаки держави-агресорки.

За кілька тижнів до цього вся країна проводжала бойову медикиню добровольчого батальйону "Госпітальєри" Ірину Цибух, яка загинула на фронті, як і, на жаль, ще десятки лікарів та медикинь. Тому "Укрпошта" не змогла залишитися осторонь дій цих героїчних людей», — написав гендиректор пошти.

Марка «Янголи війни» — «Медики на полі бою», автор Олександр Охапкін

За словами очільника підприємства, цей випуск є благодійним: 5 гривень з продажу кожної марки перераховуватимуть українським шпиталям.

Блок марок, а також листівки та конверти, зараз доступні для передзамовлення за посиланням. У п’ятницю, 26 липня, марки запустять в обіг.

Нагадаємо, до Дня Конституції «Укрпошта» випустила марку, яка присвячена сумлінним платникам податків.

Фото: серія марок «Героїчні професії» / Ігор Смілянський у фейсбуці

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду