Українські розробники створили застосунок для керування фінансами

Українські розробники створили застосунок для керування фінансами

10:30,
11 Липня 2024
1148

Українські розробники створили застосунок для керування фінансами

10:30,
11 Липня 2024
1148
Українські розробники створили застосунок для керування фінансами
Українські розробники створили застосунок для керування фінансами
Для українців застосунок безкоштовний.

Українські розробники створили застосунок WiseWallet для управління своїми фінансами. Для українських громадян він буде безкоштовним, повідомив засновник компанії KindGeek Юрій Гнатюк.

«У нас в країні для нас місія: збільшувати фінансову грамотність українців. Допомагати досягати фінансових цілей», — написав він.

Нещодавно завершився закритий етап тестування застосунку, й тепер розробники допрацьовують необхідні функції та збирають відгуки й ідеї з подальшого вдосконалення від користувачів.

Застосунок WiseWallet

У WiseWallet представлені чотири типи транзакцій: витрати, прибутки, перекази та повернення. Транзакції «повернення» лінкуватимуться до оригінальних витрат і корегуватимуть загальну суму витрат.

«Наприклад, якщо ви заплатили за вечерю з друзями 115 доларів, двоє друзів переказали вам на карту кошти, а ще один повернув готівкою, то WiseWallet зафіксує цей сценарій і фактично витрачену суму», — розповіли в команді WiseWallet.

У застосунку є дашборд, що складається з «місячного тренду» й «капіталу». Відтак користувач може відстежувати різницю між витратами й доходами за обраний місяць, а також окремо за кожною категорією.

«Капітал» відображає загальну цінність усіх гаманців за певний день, тиждень або місяць. Так можна проаналізувати, чи вдається накопичити певний капітал за певний час.

Найближчим часом розробники збираються забезпечити в застосунку:

  • синхронізацію з банками, зокрема з Monobank;
  • спільне використання гаманців;
  • запустити вебверсію застосунку.

Планують впровадити також сканер чеків. Користувачі зможуть сканувати або завантажувати квитанції, а застосунок підтягуватиме основну інформацію.

Завантажити WiseWallet можна з Apple Store і Google Play.

Фото: застосунок WiseWallet

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду