На Netflix вийшов український фільм «Ми були рекрутами»

На Netflix вийшов український фільм «Ми були рекрутами»

16:10,
3 Липня 2024
600

На Netflix вийшов український фільм «Ми були рекрутами»

16:10,
3 Липня 2024
600
На Netflix вийшов український фільм «Ми були рекрутами»
На Netflix вийшов український фільм «Ми були рекрутами»
Стрічка знайомить із бійцями Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ, які на своєму ютуб-каналі ненудно мотивують громадян іти до війська.

Український фільм «Ми були рекрутами», який знайомить із бійцями Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ, вийшов на стримінговій платформі Netflix. Про це повідомив режисер Любомир Левицький, відомий глядачам за стрічками «Штольня», «Селфіпаті», «Скажене весілля 3» й «Тіні незабутих предків».

«Фільм покорив серця десятків тисяч глядачів в кінотеатрах, і сьогодні нарешті хлопці і дівчата в полях мають змогу глянути цю роботу. Ну і звісно, всі ті, хто практикує домашній перегляд під щось смачненьке. Моя рекомендація як режисера, фільм краще сприймається з хорошим звуком», — написав Левицький на своїй фейсбук-сторінці.

За його словами, «Ми були рекрутами» — не просто фільм, а щира та емоційна розповідь про звичайних людей, які стали його героями. Він висвітлює історії про мужність, дружбу та самопожертву.

Як писала «Антоніна», стрічка вийшла у прокат 2 травня. Її головний герой — 19-річний молодик, який вирішив піти служити в Третю штурмову бригаду та отримав позивний «Журналіст». За сюжетом, він почав знімати фільм про 3 ОШБр дорогою з Києва у більш гарячі місця, спілкуючись із сімома бійцями та однією бійчинею. Вони розповідають про себе, свою мотивацію, роботу та діляться думками про війну.

За оцінкою рецензентки, перегляд стрічки має сприяти формуванню здорового ставлення до мобілізації та може підштовхнути тих українців, які зараз вагаються перед походом на війну.

Фото: анонс фільму «Ми були рекрутами» на Netflix

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду