Освітня платформа «Всеосвіта» оновлює підхід до новин

Освітня платформа «Всеосвіта» оновлює підхід до новин

17:45,
27 Червня 2024
560

Освітня платформа «Всеосвіта» оновлює підхід до новин

17:45,
27 Червня 2024
560
Освітня платформа «Всеосвіта» оновлює підхід до новин
Освітня платформа «Всеосвіта» оновлює підхід до новин
«Всеосвіта» публікуватиме новинну інформацію, що викликає серед освітян резонанс, змушує задуматися й обговорити.

Освітня платформа «Всеосвіта» вирішила змінити підхід до вибору новин і «припиняє писати нудні новини з рекомендаціями МОН». Про це повідомлено на сайті проєкту.

«"Всеосвіта"… не залежить від держслужбовців і саме тому хоче створити для своїх користувачів простір вільного спілкування й можливостей», — сказано в заяві платформи.

Автори проєкту, де публікують інструменти й ресурси для педагогів, пообіцяли, що публікуватимуть новинну інформацію, що викликає резонанс, що змушує задуматися й поспілкуватися.

За цим принципом уже оприлюднили новини про конфлікт між директоркою та вчителькою; слова Євгена Клопотенка про те, що він був би не проти вкрасти якусь дівчину та посадити її в клітку, однак усвідомлює, що це незаконно та асоціально, та не вчинятиме такого; інформацію про те, що порноакторка Джозефіна Джексон поділилася досвідом волонтерства зі студентами Університету Григорія Сковороди.

Редакція «Всеосвіта» запевняє, що керуватиметься правилом писати лише перевірену інформацію, дотримуючись академічної доброчесності. Також вони спираються на факти, додають покликання на джерела й коментарі очевидців.

До наповнення новинного розділу запрошують аудиторію порталу.  Менеджери платформи перевірятимуть дописи на дотримання академічної доброчесності й охайності в оформленні. Інформація потраплятиме на головну сторінку незалежно від того, чи корисна вона, проте важлива її актуальність для освітянської спільноти.

Фото: ілюстративне / освітня платформа «Всеосвіта»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду