Кабмін дозволив використовувати ШІ в «Дії»

Кабмін дозволив використовувати ШІ в «Дії»

14:40,
17 Червня 2024
953

Кабмін дозволив використовувати ШІ в «Дії»

14:40,
17 Червня 2024
953
Кабмін дозволив використовувати ШІ в «Дії»
Кабмін дозволив використовувати ШІ в «Дії»
Користувачі будуть отримувати інформаційну підтримку щодо порядку користування порталом «Дія».

Кабінет Міністрів вніс зміни до Положення про Єдиний державний вебпортал електронних послуг. Відповідати користувачам буде штучний інтелект. Про це йдеться у  постанові від 13 червня 2024 р. № 693.

Документом дозволено використання технологій штучного інтелекту на порталі «Дія».

Крім того, користувачі будуть отримувати інформаційну підтримку щодо порядку користування порталом «Дія», «зокрема з використанням технологій штучного інтелекту».

Також постановою передбачено за допомогою порталу «Дія» внесення до центральної бази даних електронної системи охорони здоров’я медичної та іншої інформації про користувача в електронній формі, перегляд такої інформації та обмін нею.

Нагадаємо, компанія Yahoo оновила свій новинний застосунок, впровадивши технології штучного інтелекту від придбаного у квітні стартапу Artifact.

Фото: Мінцифри

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду