Ілон Маск відкликав позов проти OpenAI

Ілон Маск відкликав позов проти OpenAI

13:15,
12 Червня 2024
938

Ілон Маск відкликав позов проти OpenAI

13:15,
12 Червня 2024
938
Ілон Маск відкликав позов проти OpenAI
Ілон Маск відкликав позов проти OpenAI
Контракту, на який посилався позивач, не існує.

Американський мільярдер Ілон Маск у середу, 12 червня, відкликав свій позов проти OpenAI та її генерального директора Сема Альтмана, повідомило The Verge.

У позові, поданому на початку березня, Маск звинуватив компанію OpenAI, одним із засновників якої він був, та її керівника в порушенні контракту і зміні її місії щодо створення технології штучного інтелекту на благо людства.

Відкликання позову відбулося за день до першого запланованого слухання у справі. Маск заявив, що може подати його знову.

У судовій справі виникли труднощі, оскільки контракт, на який посилався Маск, не був фізично створений, у позові визнавалося, що це були лише домовленості, викладені в електронних листах.

Нагадаємо, напередодні Ілон Маск заявив, що заборонить користуватися у всіх своїх компаніях технікою корпорації Apple, якщо вона інтегрує розробки штучного інтелекту компанії OpenAI на рівні операційної системи.

У понеділок на щорічному заході Worldwide Developers Conference корпорація Apple оголосила про партнерство з OpenAI для впровадження чатбота зі штучним інтелектом ChatGPT на її пристрої.

Фото: бренд OpenAI / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду