Вступникам пояснили, як отримати результати НМТ

Вступникам пояснили, як отримати результати НМТ

17:35,
31 Травня 2024
3282

Вступникам пояснили, як отримати результати НМТ

17:35,
31 Травня 2024
3282
Вступникам пояснили, як отримати результати НМТ
Вступникам пояснили, як отримати результати НМТ
У разі вступу до закордонного ЗВО необхідно буде замовити витяг про результати тестування.

Результати складання національного мультипредметного тесту надійдуть у персональні кабінети учасників НМТ до 2 липня. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

«У персональному кабінеті у вкладці "Результати" також буде доступна опція формування "Інформаційної картки учасника НМТ", необхідної для вступу до закладів вищої освіти України», — зазначено в роз’ясненні УЦОЯО.

Якщо ж ідеться про вступ до закордонного закладу й потрібно подати оригінал документа, абітурієнт може замовити витяг з відомостей результатів НМТ. Для цього потрібно відправити лист до УЦОЯО на адресу вул. Володимира Винниченка, 5, м. Київ, 04053 або на електронну скриньку org@testportal.gov.ua. У лист необхідно вкласти заяву про виготовлення витягу з відомостей результатів ЗНО / НМТ. Зразок заяви розміщено за посиланням. Також потрібно додати копію документа, на підставі якого учасник реєструвався для участі в ЗНО / НМТ, у разі відсутності — копію документа, що посвідчує особу.

На копіях доданих до звернення документів треба зробити напис «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також залишити особистий підпис учасника, його ім’я, прізвище та дату. В установі звернули увагу на те, що нотаріально засвідчувати копії непотрібно.

В УЦОЯО зазначили, що заяви про виготовлення витягу безоплатні, а документи створять упродовж одного місяця від дня надходження звернень. Витяги відправлятимуть за кошт установи «Укрпоштою», якщо ж «Новою поштою» — за кошт заявника.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду