RSF запускає російськомовний телеграм-канал

RSF запускає російськомовний телеграм-канал

16:58,
21 Травня 2024
1045

RSF запускає російськомовний телеграм-канал

16:58,
21 Травня 2024
1045
RSF запускає російськомовний телеграм-канал
RSF запускає російськомовний телеграм-канал
RSF також пропонують заблокованим медіа можливість обійти цензуру за допомогою своєї операції Collateral Freedom.

У відповідь на блокування свого сайту в Росії  організація «Репортери без кордонів»  запускає російськомовний телеграм-канал, щоб «сприяти доступу до вільної, достовірної та незалежної інформації серед російськомовних людей, які живуть в умовах цензури». 

Про це йдеться у повідомленні організації. 

«Офіційний телеграм-канал публікуватиме пресрелізи та коментарі RSF російською мовою, а також посилання на “дзеркальний” сайт “Репортерів без кордонів” в обхід блокування домену rsf.org на території Росії», — йдеться у повідомленні.  

Прагнучи просувати незалежну інформацію, RSF також пропонують заблокованим медіа можливість обійти цензуру за допомогою своєї операції Collateral Freedom, створюючи безкоштовно з 2015 року «дзеркальні» вебсайти, або через свій супутниковий пакет «Свобода», запущений 5 березня 2024 року. 

Там нагадали, що світовий індекс свободи преси RSF за 2024 рік підкреслив погіршення умов свободи преси майже у всіх країнах регіону Європи та Центральної Азії. 

Нагадаємо, раніше «Репортери без кордонів» засудили тотальне знищення незалежної інформації на окупованих Росією українських територіях.

Фото: moyo

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду