«Укрзалізниця» запустила в застосунку функцію моніторингу й автовикупу квитків

«Укрзалізниця» запустила в застосунку функцію моніторингу й автовикупу квитків

17:15,
11 Квітня 2024
1246

«Укрзалізниця» запустила в застосунку функцію моніторингу й автовикупу квитків

17:15,
11 Квітня 2024
1246
«Укрзалізниця» запустила в застосунку функцію моніторингу й автовикупу квитків
«Укрзалізниця» запустила в застосунку функцію моніторингу й автовикупу квитків
Користувачі, авторизовані з допомогою «Дія. Підпис», можуть здійснювати два типи моніторингу.

«Укрзалізниця» у своєму застосунку запустила функцію моніторингу квитків з можливістю автовикупу. Про це повідомила пресслужба перевізника.

Користувачі, авторизовані за допомогою «Дія. Підпис», відтепер можуть здійснювати два типи моніторингу:

  • відстежувати потяги, квитки на які вже є у продажу, з можливістю відстежувати вільні місця;
  • відстежувати потяги за напрямками, з можливістю відстежувати появу в продажу квитків на потяги між обраними містами.

 «Здійснюючи моніторинг конкретного поїзда, також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично, пояснили в “Укрзалізниці”.  Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки».

Зазначено, що моніторинг та автоматична купівля квитків недоступні для потягів, що курсують до польських міст, за винятком «Інтерсіті+», та потяга прямого сполучення «Київ — Відень». Проте користувачі можуть отримати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.

Повідомлено, що нову функцію реалізували, зважаючи на пропозиції та зауваження користувачів щодо теми «Відстежування вільних місць» у розділі «Зворотний зв’язок» у застосунку. Перед повноцінним запуском до тестування функції долучилося 3225 користувачів, від яких отримали близько 500 повідомлень із пропозиціями та виправленнями.

Нагадаємо, в лютому «Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків. Тепер пасажирам не потрібно заповнювати паперові заяви  достатньо електронної версії.

Щоб скористатися сервісом, необхідно перейти на сторінку електронних сервісів за посиланням та у вкладці «Претензійне повернення квитків» заповнити електронний бланк заяви, дотримуючись інструкцій на сайті. Після цього її потрібно підписати за допомогою «Дія.Підпис» та дочекатись результатів розгляду.

Фото: «Укрзалізниця»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду