«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків

«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків

10:45,
8 Лютого 2024
1236

«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків

10:45,
8 Лютого 2024
1236
«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків
«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків
Для оформлення заяви онлайн потрібен «Дія.Підпис».

«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків. Щоб скористатися ним, потрібні «Дія.Підпис» та стабільний інтернет-зв’язок, повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

Сервіс призначений для випадків, коли повернення в режимі онлайн уже закрите або недоступне. Відтепер пасажирові не потрібно заповнювати паперову заяву достатньо електронної версії.

Щоб скористатися сервісом, необхідно перейти на сторінку електронних сервісів за посиланням та у вкладці «Претензійне повернення квитків» заповнити електронний бланк заяви, дотримуючись інструкцій на сайті. Після цього її потрібно підписати за допомогою «Дія.Підпис» та дочекатись результатів розгляду.

«Час розгляду заяви залишається незмінним, а оформити її відтепер можна з будь-якої точки світу — достатньо мати Дія.Підпис та стабільний інтернет-звʼязок» ідеться в повідомленні.

В «Укрзалізниці» уточнили, що оформити претензійне оформлення квитків можна лише за наявності відмітки на квиткові, яка засвідчує, що:

  • пасажир не використав квиток через хворобу або нещасний випадок та повертає квитки пізніше, ніж за годину після відправлення поїзда;
  • пасажир проїхав тільки частину дороги, не використавши квиток повністю;
  • пасажир повертає невикористані квитки, сплачені банківською карткою в касі, з формуванням акту про повернення;
  • пасажир повертає невикористані квитки, придбані в Україні, але здані за кордоном;
  • пасажир повертає групове замовлення (повністю або частково);
  • пасажир повертає квитки за поїздку, скасовану з вини залізниці;
  • пасажир був переведений у вагон нижчої категорії, ніж зазначено в його квитку, і прагне отримати різницю у вартості квитка.

«Ми ще допрацьовуємо сервіс, тож повернення паперових квитків, придбаних у касі, стане доступним пізніше. Робимо все можливе, щоб зробити сервіси залізниці сучаснішими», додали в «Укрзалізниці». 

Нагадаємо, у грудні 2023 року «Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс замовлення квитків для військовослужбовців. Спецзамовлення квитків стало доступним на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців.

Фото: «Укрзалізниця» / телеграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду