Мonobank розширив функції «банок» для благодійних зборів

Мonobank розширив функції «банок» для благодійних зборів

17:53,
19 Березня 2024
1094

Мonobank розширив функції «банок» для благодійних зборів

17:53,
19 Березня 2024
1094
Мonobank розширив функції «банок» для благодійних зборів
Мonobank розширив функції «банок» для благодійних зборів
Нові можливості сервісу допоможуть благодійним фондам відкривати багато зборів одночасно.

Український monobank розширив можливості сервісу для збору благодійних внесків «Банки», за допомогою якого з часу започаткування вже зібрали майже 50 млрд гривень. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

За його словами, команда monobank не припиняє працювати, щоб темпи зборів не спадали. І для зручності реалізували дві додаткові функції.

Зокрема, додали можливість зберігати «банки» інших користувачів, що дає змогу тримати їх у полі зору. Щоб активувати опцію, потрібно перейти за посиланням у застосунок та натиснути відповідний «прапорець».

«Це дозволить тримати усі цікаві банки під рукою, постійно моніторити процеси збору або вести homescreen-віджет та налаштовувати періодичні відрахування на вибрані збори», — пояснив Олег Гороховський.

Для зручності юридичних осіб у сервісі «Банки» додали можливість переказів із зазначенням IBAN (міжнародний стандарт відображення номеру банківського рахунку. — Ред.). Відтепер підприємцям стане зручніше долучатися до зборів, вважають у monobank.

«Юрособи не можуть просто так закидати донати, їм треба реквізити, — прокоментував новацію співзасновник monobank. — Якщо волонтер зареєстрований у реєстрі волонтерів, то підприємцям не потрібно буде платити податок».

У monobank вважають, що нові можливості сервісу допоможуть благодійним фондам відкривати багато зборів одночасно.

«Наступні 50 млрд буде зібрати трошки легше», — зазначив Гороховський та додав, що в наступному оновленні сервісу з’явиться можливість прикріпляти звіт у «банку» після її розбиття.

Нагадаємо, впродовж 2023 року громадяни України здійснили перекази коштів на благодійні онлайн-збори, відкриті в monobank, на 1 мільярд євро. Це майже втричі більше, ніж у 2022 році.

Фото: ілюстративне / monobank

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду