Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку

Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку

09:30,
4 Березня 2024
2404

Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку

09:30,
4 Березня 2024
2404
Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку
Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку
Користувачі браузера на смартфонах зможуть здійснювати пошук у мережі, навіть коли з’єднання погане.

Компанія Google оптимізувала роботу браузера Chrome, додавши нові функції для більш якісного пошуку. Про це повідомлено у блозі Google.

У настільній версії браузера Chrome користувачі відтепер отримуватимуть додаткові пошукові пропозиції, дібрані на основі того, що шукали інші.

Chrome і надалі пам’ятатиме минулі запити користувача та автоматично пропонуватиме варіанти для пошуку. Разом із цим праворуч користувач також бачитимете альтернативні пропозиції з зображеннями від інших людей, які здійснювали пошук у браузері.

У мобільній версії браузера для пристроїв iOS та Android більше зображень, що супроводжують запропоновані пошукові запити. Раніше Chrome показував в адресному рядку лише зображення, яке точно відповідало конкретному запиту. Відтепер браузер пропонуватиме зображення для ширших пошукових запитів.

Також браузер для мобільних пристроїв отримав інструмент оптимізації, який дає змогу здійснювати пошук навіть у ті моменти, коли з’єднання з мережею слабке. Компанія не повідомила, як це працює, але заявила, що це пов’язано з «покращеними можливостями на пристрої».

«Chrome на Android та iOS тепер має покращені можливості на пристроях. Вам нададуть пропозиції пошуку, навіть якщо у вас погане з'єднання з мережею», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, торік, оптимізовуючи мобільну версію браузера Chrome, компанія покращила підказки, які мають пришвидшувати пошук. Усього таких удосконалень було чотири:

  • перелік релевантних пошукових підказок, який відображається за натискання на адресний рядок під час відвідування сайту;
  • популярні пошукові запити Google тепер інтегровано безпосередньо в адресний рядок;
  • швидкий пошук за виділеним словом або фразою тепер дає змогу бачити подібні пошукові запити;
  • Кількість підказок під час введення пошукового запиту в адресному рядку Chrome скоротили з 10 до 6.

Фото: браузер Chrome на смартфоні / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду