ms.detector.media
Юлія Поліковська
04.03.2024 09:30
Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку
Браузер Google Chrome отримав три нові функції для кращого пошуку
Користувачі браузера на смартфонах зможуть здійснювати пошук у мережі, навіть коли з’єднання погане.

Компанія Google оптимізувала роботу браузера Chrome, додавши нові функції для більш якісного пошуку. Про це повідомлено у блозі Google.

У настільній версії браузера Chrome користувачі відтепер отримуватимуть додаткові пошукові пропозиції, дібрані на основі того, що шукали інші.

Chrome і надалі пам’ятатиме минулі запити користувача та автоматично пропонуватиме варіанти для пошуку. Разом із цим праворуч користувач також бачитимете альтернативні пропозиції з зображеннями від інших людей, які здійснювали пошук у браузері.

У мобільній версії браузера для пристроїв iOS та Android більше зображень, що супроводжують запропоновані пошукові запити. Раніше Chrome показував в адресному рядку лише зображення, яке точно відповідало конкретному запиту. Відтепер браузер пропонуватиме зображення для ширших пошукових запитів.

Також браузер для мобільних пристроїв отримав інструмент оптимізації, який дає змогу здійснювати пошук навіть у ті моменти, коли з’єднання з мережею слабке. Компанія не повідомила, як це працює, але заявила, що це пов’язано з «покращеними можливостями на пристрої».

«Chrome на Android та iOS тепер має покращені можливості на пристроях. Вам нададуть пропозиції пошуку, навіть якщо у вас погане з'єднання з мережею», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, торік, оптимізовуючи мобільну версію браузера Chrome, компанія покращила підказки, які мають пришвидшувати пошук. Усього таких удосконалень було чотири:

Фото: браузер Chrome на смартфоні / Unsplash

ms.detector.media