ms.detector.media
Юлія Поліковська
08.02.2024 10:45
«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків
«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків
Для оформлення заяви онлайн потрібен «Дія.Підпис».

«Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків. Щоб скористатися ним, потрібні «Дія.Підпис» та стабільний інтернет-зв’язок, повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

Сервіс призначений для випадків, коли повернення в режимі онлайн уже закрите або недоступне. Відтепер пасажирові не потрібно заповнювати паперову заяву достатньо електронної версії.

Щоб скористатися сервісом, необхідно перейти на сторінку електронних сервісів за посиланням та у вкладці «Претензійне повернення квитків» заповнити електронний бланк заяви, дотримуючись інструкцій на сайті. Після цього її потрібно підписати за допомогою «Дія.Підпис» та дочекатись результатів розгляду.

«Час розгляду заяви залишається незмінним, а оформити її відтепер можна з будь-якої точки світу — достатньо мати Дія.Підпис та стабільний інтернет-звʼязок» ідеться в повідомленні.

В «Укрзалізниці» уточнили, що оформити претензійне оформлення квитків можна лише за наявності відмітки на квиткові, яка засвідчує, що:

«Ми ще допрацьовуємо сервіс, тож повернення паперових квитків, придбаних у касі, стане доступним пізніше. Робимо все можливе, щоб зробити сервіси залізниці сучаснішими», додали в «Укрзалізниці». 

Нагадаємо, у грудні 2023 року «Укрзалізниця» запустила онлайн-сервіс замовлення квитків для військовослужбовців. Спецзамовлення квитків стало доступним на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців.

Фото: «Укрзалізниця» / телеграм

ms.detector.media