У Google Картах додали реакції на фото та відгуки

У Google Картах додали реакції на фото та відгуки

11:46,
16 Листопада 2023
1339

У Google Картах додали реакції на фото та відгуки

11:46,
16 Листопада 2023
1339
У Google Картах додали реакції на фото та відгуки
У Google Картах додали реакції на фото та відгуки
У найближчі тижні з'явиться передсвяткове оновлення планування маршрутів.

Картографічний вебсервіс для навігації Google Maps запустив можливість ставити реакції на фото, відео та відгуки до локацій. У найближчі тижні з’являться ще дві нові функції. Про це повідомлено у блозі Google.

Директорка продукту Аманда Лейхт Мур повідомила, що оновлення виходять, щоби полегшити користувачам підготовку до різдвяно-новорічних свят: шопінг, подорожі та планування часу.

Найближчими тижнями платформа оновить маршрути громадського транспорту на Android та iOS. Користувачі зможуть обирати найзручніший шлях до свого місця призначення, використовуючи фільтри.

Google Maps рекомендуватимуть різні маршрути залежно від того, що вам більше підходить: «найкращий маршрут», «менше пересадок», «менше ходити», «доступний для інвалідних візків» або «найнижча вартість».

«Це ще одна функція в постійних зусиллях Google Maps, спрямованих на те, щоб зробити сервіс більш зручним для пасажирів, які їздять на роботу, і транзитних пасажирів. У 2019 році було додано нові прогнози переповненості транспорту, які дозволяють користувачам побачити, наскільки переповненим може бути автобус, поїзд чи метро, перш ніж вирушати на поїздку», — зазначило видання The Verge.

Також застосунок у понад 80 містах світу відображатиме входи та виходи зі станцій метро та електропоїздів.

У Google Maps доступна функція списку, коли людина може згрупувати обрані місця для себе. Списком можна поділитися, щоб дозволити іншим користувачам бачити або редагувати його.

Наступними тижнями вийде оновлення, яке дасть змогу створювати перелік локацій, доступний одразу для групи людей, а за пріоритетнішу локацію можна буде голосувати за допомогою емодзі «сердечко» (якщо підтримуєте це місце) або «палець униз» (якщо ви проти). Списками можна ділитися в месенджерах і соцмережах.

На фото — застосунок Google Maps на смартфоні 

Фото: Insider

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду