В Amazon Web Services стався масштабний збій

В Amazon Web Services стався масштабний збій

10:57,
14 Червня 2023
1444

В Amazon Web Services стався масштабний збій

10:57,
14 Червня 2023
1444
В Amazon Web Services стався масштабний збій
В Amazon Web Services стався масштабний збій
Через збій низка медіа не змогли вчасно висвітлити появу Дональда Трампа в суді в Маямі.

У США у другій половині дня у вівторок стався масштабний збій Amazon Web Services, унаслідок чого впродовж кількох годин не могли працювати великі вебсайти, зокрема медіа Boston Globe і транспортний сайт Нью-Йорка Metropolitan Transit Authority, повідомило CNN.

Збій у другій половині дня перешкодив окремим ЗМІ вчасно опублікувати репортаж про появу колишнього президента Дональда Трампа в суді в Маямі. У твіті газета The Boston Globe написала: «Вебсервіси Amazon переживають збій, який вплинув на роботу цифрових публікацій у Globe приблизно з 14:45 за східним часом».

Управління столичного транспорту Нью-Йорка також повідомило в твіттері, що його сайт і застосунок «тимчасово недоступні через збій вебслужб Amazon». Транспортне агентство було змушене публікувати сповіщення про затримки в русі поїздів і автобусів у твіттері.

Інші новинні видання, зокрема технологічне The Verge, також публічно підтвердили, що їхні сайти тимчасово постраждали від збою AWS.

Близько 15:00 за східним часом сайт DownDetector для відстеження збоїв зафіксував близько 12 тисяч повідомлень про проблеми з доступом до служб AWS. Хвиля масових звернень почала спадати через три години.

До 19:00 службам AWS вдалося усунути технічні несправності та відновити роботу серверів.

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду