YouTube видалив трансляцію медіамарафона «Лютий Life»

YouTube видалив трансляцію медіамарафона «Лютий Life»

10:28,
28 Лютого 2023
2659

YouTube видалив трансляцію медіамарафона «Лютий Life»

10:28,
28 Лютого 2023
2659
YouTube видалив трансляцію медіамарафона «Лютий Life»
YouTube видалив трансляцію медіамарафона «Лютий Life»
Платформа звинуватила творців відео у порушенні правил щодо спаму, шахрайства та оманливого контенту.

Трансляцію медіамарафона «Лютий Life», який розпочався 27 лютого, було видалено вранці 28 лютого.  Як повідомив співкоординатор проєкту Дмитро Кутовий, YouTube наклав санкції через скарги користувачів на шахрайські дії або спам.  

40-годинний марафон до річниці повномасштабного вторгнення «Лютий Life» організований  харківським медіацентром Kharkiv Media Hub та транслювався на його YouTube-каналі. Зараз відео першого дня марафону недоступне «через порушення правил YouTube».

Команда Kharkiv Media Hub відновила трансляцію марафону за іншим посиланням та оскаржила санкції YouTube. «Ми абсолютно впевнені, що цей контент буде повернутий на платформу. Ми, безумовно, маємо все в запису. Все повернеться і все наші глядачі побачать», —  запевнив Дмитро Кутовий в етері другого дня «Лютий Life».

Нагадаємо, що мета медіамарафону «Лютий Life» — розповісти про супротив України та Харкова російській навалі, а також зібрати донати на ЗСУ та допомогу всім постраждалим. Під час марафону транслюють виступи українських музикантів та культурних діячів (зокрема, письменника Леся Подерв’янського, діджеїв Probass & Hardi, гурту «Жадан і собаки», співака Pianoбоя та інших); інтерв'ю і сюжети з волонтерами, військовими, журналістами, а також включення з благодійного забігу волонтерів  з Харкова на Донбас. Під час  забігу учасники планують за 40 годин дістатися з Харкова до Краматорська. Забіг почався з Північної Салтівці – району Харкова, який найбільше постраждав від обстрілів під час осади міста російськими окупантами.

Фото: скриншот 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Romul
12:05 / 28.02.2023
Людоньки та щож то коїться...
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду