«Дія» пропонує безплатні освітні курси для школярів

«Дія» пропонує безплатні освітні курси для школярів

13:13,
2 Вересня 2022
3382

«Дія» пропонує безплатні освітні курси для школярів

13:13,
2 Вересня 2022
3382
«Дія» пропонує безплатні освітні курси для школярів
«Дія» пропонує безплатні освітні курси для школярів
Уроки в розважальній формі проводять експерти та зірки.

Міністерство цифрової трансформації України запропонувало українським школярам освітні курси від «Дія.Цифрова освіта». Про це повідомляє Мінцифри. «Це допоможе нашим школярам опанувати нові сучасні навички. Радимо вчителям використовувати наші освітні серіали під час навчання», — зазначили у відомстві.

Серед запропонованих курсів:

  • «Підприємництво для школярів». Про те, як знайти свою бізнес-ідею та перевірити її, як зробити так, щоб про продукт дізналися, знайти клієнтів та фінансування для бізнесу.
  • «Вступ: діджитал-маркетинг для школярів та студентів». Про основи та стратегію діджитал-маркетингу, вебсайти, роботу з соцмережами, контекстну рекламу та Google-аналітику.
  • «Штучний інтелект для школярів».  Що таке штучний інтелект, як і де його використовують та як опанувати професію, пов’язану зі штучним інтелектом.
  •  «Як стати YouTube-блогером». Як шукати ідеї для власних відео, оформлення YouTube-каналу, аналіз конкурентів та  монетизації каналу.
  •  «Нові цифрові професії». Відкриємо світ сучасних професій та підкажемо, які навички розвивати, як почати перші кроки в цифрових професіях.

Нагадаємо, що Мінцифри створило освітній курс психологічної допомоги під час війни

Фото: osvita.diia.gov.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду