YouTube-премію «Паляниця Awards 2021» отримав проєкт про подорожі Travel Bastards

YouTube-премію «Паляниця Awards 2021» отримав проєкт про подорожі Travel Bastards

18:33,
19 Грудня 2021
4577

YouTube-премію «Паляниця Awards 2021» отримав проєкт про подорожі Travel Bastards

18:33,
19 Грудня 2021
4577
YouTube-премію «Паляниця Awards 2021» отримав проєкт про подорожі Travel Bastards
YouTube-премію «Паляниця Awards 2021» отримав проєкт про подорожі Travel Bastards
Частиною отриманих 100 тисяч гривень співзасновник Travel Bastards вирішив поділитися з Nikattica, яка посіла друге місце, оскільки та хотіла оновити мікрофон.

«Телебачення Торонто» 19 грудня в програмі «#@)₴?$0 з Майклом Щуром» оголосило переможця внутрішньоукраїнської YouTube-премії «Паляниця Awards 2021». Ним став блог про подорожі родини з Івано-Франківська Travel Bastards.

Голосування тривало майже 5 днів. Протягом цього часу Travel Bastards та блог про геймінг Nikattica по черзі випереджали один одного на 1%, але врешті-решт проєкт про подорожі переміг. 

Співзасновник Travel Bastards Тарас Винник, який зараз перебуває в Норвегії, записав привітальне відео та подякував усім фіналіст(к)ам, які брали участь у змаганні.

Він розповів, що не сподівався навіть увійти в шорт-лист, не кажучи вже про фінал. А як «презент за друге місце» його команда разом із Нікою поїдуть у подорож, яку та сама обере.

«Чекайте новий формат геймерсько-тревелівських пригод», – пожартував він. 

Переможець сказав, що виграними 100 тисячами гривень що планує поділитися з Нікою, оскільки та хотіла оновити мікрофон.

«Я вважаю, що україномовному ютубу бути і це дуже круто», – додав Винник. 

У шорт-лист також увійшли:

  • Андрій Каранда. Ландшафтний дизайн (4400 тисяч підписників). Андрій Каранда шість років тому залишив роботу в банківській справі та маркетингу й став ландшафтним архітектором. На своєму каналі він ділиться порадами, як облаштувати громадський простір чи зробити сучасний сад будь-де.
  • «Ба́лицька влог» (5,46 тисяч підписників). Ольга Балицька жила в Чорногорії та Словаччині, а нині переїхала в село на Житомирщині, де купила хату. У блозі вона розповідає про життя, закордонні подорожі, музичні фестивалі, Житомирщину, словацьку мову, ремонт у старій хаті тощо.
  • «Влад Сторітелер» (7,17 тисяч підписників). Сценарист та письменник-початківець Владислав Лєнцев на своєму каналі дає поради: як створити цікаву історію, як вигадати персонажів, як побудувати сюжет роману, оповідання, а ще як не треба писати, з чого не можна починати свій текст, які є типові помилки новачків у написанні історій.

Нагадаємо, переможцями першої української YouTube-премії «Паляниця Awards» 20 грудня 2020 року стали: у номінації «Відкриття року в українському YouTube» — канал імені Т.Г. Шевченка братів Капранових; лауреатом премії в номінації «Український музичний кліп року» став реп-гурт Kalush з відео на пісню «Зорі»; звання «YouTube-андон року» отримав проросійський блогер і політик Анатолій Шарій; «Найкращим інтерв’юером року» назвали Діму Малєєва; у номінації «Розумний український YouTube року» переміг канал «Клятий раціоналіст»; «Українським YouTube-розчаруванням року» став президент Володимир Зеленський; «Українським YouTube-каналом року» став канал Ukraїner; відео «Україна з неба» перемогло в номінації «Найкраще відео українського YouTube ever»; активіста Сергія Стерненка назвали «Людиною року в українському YouTube»; «YouTube-срач року» – Тренди українського YouTube VS Твої смаки.

У  2021 році «Телебачення Торонто» оновило правила своєї YouTube-премії «Паляниця Awards»: її вручать лише в одній номінації, а переможець отримає 100 тисяч гривень грошового призу. Однак номінуватися цього року будуть лише невеликі українські ютуб-канали, які мають менше 10 тисяч підписників.

Фото: travel-bastards.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду