В Україні з’явиться мобільний застосунок «єСуд»

В Україні з’явиться мобільний застосунок «єСуд»

13:20,
13 Липня 2021
2415

В Україні з’явиться мобільний застосунок «єСуд»

13:20,
13 Липня 2021
2415
В Україні з’явиться мобільний застосунок «єСуд»
В Україні з’явиться мобільний застосунок «єСуд»
Автори:
Перша версія програми відтворюватиме функціонал веб-версії «Електронного суду».

В Україні запустять мобільний застосунок «єСуд». Про це повідомив у Facebook заступник голови Державної судової адміністрації України Сергій Чорнуцький.

За його словами, перша версія програми відтворює функціонал веб-версії «Електронного суду», виключаючи можливість подачі документів до суду.

Мобільний застосунок дозволить:

  • отримувати інформацію про нові надходження документів у судових справах - судових рішень, повісток про дати судових засідань, документів інших сторін у справі;
  • мати актуальну інформацію по всіх судових справах, в яких користувач є стороною, з можливістю ознайомитися з усіма документами в електронному вигляді;
  • управляти своїми довіреностями на надання іншим особам доступу до своїх справ.

Спочатку, щоб скористатись мобільним застосунком, необхідно буде попередньо зареєструватися у повній веб-версії Електронного суду.

В наступних планах ДСА – реалізувати можливість реєстраціі в «Електронному суді» у самому застосунку, а також можливість подачі документів до суду в електронному вигляді.

Нагадаємо, 1 березня президент Володимир Зеленський анонсував, що в Україні з'явиться «суд у смартфоні». Пізніше Верховна Рада ухвалила відповідний закон.

Що таке «суд у смартфоні» і кому він потрібен – у матеріалі MediaSapiens.

Фото: istockphoto.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
13:42 / 13.07.2021
Может вместо "потраченного перевода" из Гугл-п5реводчика в СМИ будете _УЧИТЬ_ УКРАИНСКИЙ_ЯЗЫК?_ Застосунки, м-лять!!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду