Facebook запустила свій сервіс для знайомств

Facebook запустила свій сервіс для знайомств

17:16,
21 Вересня 2018
3441

Facebook запустила свій сервіс для знайомств

17:16,
21 Вересня 2018
3441
Facebook запустила свій сервіс для знайомств
Facebook запустила свій сервіс для знайомств
Автори:
Компанія Facebook запустила анонсований раніше сервіс для знайомств, але поки він працює лише в Колумбії.

Facebook Dating не конкуруватиме з відомим додатком Tinder, але може позмагатися з OkCupid та Hinge, пише The Next Web. У повнолітніх користувачів Facebook з Колумбії з’явилося  сповіщення про те, що вони можуть перейти в сервіс для знайомств. Система також попросить їх підтвердити свою геолокацію та персональні дані. В профіль можна додати до 20 знімків з Instagram та Facebook та відповісти на перелік типових питань на кшталт «Опишіть ваш ідеальний день».

 

Після того, як профіль створено, можна вказати параметри для пошуку потенційних партнерів, наприклад, релігійні погляди, обмежити географію пошуку в радіусі 100 кілометрів тощо.

Після того, як все налаштовано, сервіс покаже вам потенційних партнерів. Пр цьому в списку будуть відображатися друзі друзів та абсолютно незнайомі люди. Система не буде показувати вам ваших друзів та людей, яких ви заблокували на Facebook. Почати розмову з іншою людиною можна написавши коментар під фото або під питанням, на яке вона відповіла у своєму профілі. Далі ця людина може або відповісти вам, або натиснути на кнопку «не цікавить», після чого спілкування припиниться.

Також в налаштуваннях можна ввімкнути додаткові функції. Наприклад, якщо ви відвідуєте певну подію й зареєструвалися в ній через соцмережу, ви можете познайомитися з тими, хто також відвідує цей захід. З міркувань приватності та безпеки такий функціонал потребує окремої активації через меню налаштувань.

У Facebook повідомили, що на даний момент служба буде доступна лише у мобільних додатках, а повідомлення Facebook Dating будуть знаходитись в окремому розділі. Наразі компанія не планує створювати окремий додаток для цього сервісу чи  інтегрувати його в Messenger.

Нагадаємо, запуск Facebook Dating був анонсований у травні цього року під час щорічної конференції для розробників F8. Тоді засновник Facebook Марк Цукерберг наголосив, що сервіс буде призначений в першу чергу для того, аби користувачі могли зав’язати тривалі взаємини, а не для одноразових побачень. Він також навів статистику, що у США кожен третій шлюб почався зі знайомства в онлайн.

В минулому році французька журналістка Жюдіт Дюпорталь (Judith Duportail) вирішила перевірити які дані збирає про користувачів додаток для знайомств Tinder. У відповідь на свій запит вона отримала 800-сторінковий документ.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Verge
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду