OCCRP запрошує на майстер-клас із журналістських розслідувань

00:00,
25 Березня 2014
1360

OCCRP запрошує на майстер-клас із журналістських розслідувань

00:00,
25 Березня 2014
1360
OCCRP запрошує на майстер-клас із журналістських розслідувань
Центр розслідування корупції та організованої злочинності (OCCRP) запрошує на майстер-клас  «Найновіші техніки в розслідуванні організованої злочинності та корупції», що відбудеться 12 квітня у Києві.

OCCRP спільно з RISE Project проведе одноденний майстер-клас, учасники якого ознайомляться із найновішими інструментами та техніками, необхідними під час проведення журналістських розслідувань та візуалізації даних. Особливу увагу буде приділено виваченню міжнародної організованої злочинності та корупції, а також журналістиці даних.

Учасники семінару засвоять ключові навички журналістики розслідувань, а саме: поглиблене розуміння технологій відмивання грошей та інших методів роботи світу організованої злочинності; використання дослідницьких технік та доступ до міжнародних баз даних; тактика дослідження організованої злочинності за допомогою відкритих баз даних; методи відслідковування компаній та людей за кордоном; основні кроки організації розслідування від початку до кінця; методи обробки візуалізації великих масивів інформації за допомогою сучасних інструментів, створених досвідченими активістами та спеціалістами розслідувальної журналістики.

До участі запрошуються всі, хто зацікавлений журналістськими розслідуваннями, а саме: журналісти, зокрема ті, що спеціалізуються на розслідуваннях; студенти факультетів журналістики; громадянські журналісти та блогери; громадські активісти, зацікавлені в розслідуванні організованої злочинності та корупції.

Щоб взяти участь, необхідно відправити мотиваційний лист (обсягом не більше, ніж пів сторінки) англійською мовою на електронну адресу riseprojectro@gmail.com. В листі необхідно вказати місце роботи або навчання, написати,чому бажаєте прослухати цей курс, а також зазначити теми, які хотіли би розслідувати.

Заявки приймаються до 1 квітня 2014 року.

Майстер-клас відбуватиметься лише англійською мовою.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
reportingproject.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду