Азаров висловлює антитютюнові ідеї у Facebook

00:00,
12 Листопада 2012
354

Азаров висловлює антитютюнові ідеї у Facebook

00:00,
12 Листопада 2012
354
Азаров висловлює антитютюнові ідеї у Facebook
Прем'єр-міністр Микола Азаров радить українцям кинути курити. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

Він підкреслив, що наука вже однозначно довела взаємозв'язок куріння з безліччю захворювань.

«Я нікому не раджу курити. Тим, хто не починав ще, раджу не пробувати, тим, хто курить, раджу покинути. Я знаю, що це досить важко, але, разом з тим, можливо», – зазначив Азаров.

Він запропонував курцям запитати себе, чи варто свідомо засмучувати своїх близьких і створювати собі проблеми в майбутньому.

Він також наголосив на тому, що «здоровий спосіб життя – це найкраща відповідь на проблеми, що стоять перед людиною, особливо, коли життя не дуже влаштоване, є якісь проблеми».

Проте Микола Азаров так і не відповів на запитання користувачів, чи курив він сам колись.

Нагадаємо, дані МОЗ свідчать про те, що в Україні курить 24% населення.

Згідно з опитуванням за 2011 рік, поширеність куріння серед дорослих чоловіків (старше 18 років) становила 46%, серед жінок – 6%, в цілому – 24%. Дослідження свідчить, що за останні три роки частка осіб, що курять, у віці 12 років і старшому зменшилась на 3,3 відсоткових пункти (з 25,6% у 2008 р. до 22,3% у 2011 р.), або більш ніж на 13%. Також менше стали курити молоді жінки у віці 18-29 років (3,3% 2008 року та 8,5% 2011 року – це на 36% менше).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Facebook
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду