Створення інноваційної моделі незалежного онлайн ток-шоу

Створення інноваційної моделі незалежного онлайн ток-шоу

10:31,
5 Серпня 2015
759

Створення інноваційної моделі незалежного онлайн ток-шоу

10:31,
5 Серпня 2015
759
Створення інноваційної моделі незалежного онлайн ток-шоу
Створення інноваційної моделі незалежного онлайн ток-шоу
Донор: Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні Період виконання: вересень 2013 – липень 2014

Сума гранту: $47 200

Мета проекту: сприяти збільшенню можливостей громадянського суспільства брати активну участь в обговоренні найважливіших подій в якості учасників та експертів та доносити свою точку зору до широкої громадськості.

Результати проекту:

  • Створено 16 випусків суспільно-політичного онлайн ток-шоу «Приціл» з Сергієм Рахманіним. Ток-шоу були присвячені різним соціально-політичним темам, які ігнорувалися національними телеканалами (підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, стан української опозиції, можливість масових протестних акцій тощо).
    Пряму трансляцію можна було переглянути на сайті «Телекритика», на сайті партнерів проекту студії «BeTV» та в соціальній мережі YouTube. В записі ток-шоу транслювалося в ефірі телеканалу «ЗІК».
  • Проведено моніторинг дотримання журналістських стандартів в підсумкових випусках новин 6 національних та 5 регіональних телеканалах у період з березня по липень 2014 року. Підготовлено 20 щотижневих моніторингових звітів.
  • Проведено тренінги для журналістів регіональних ЗМІ щодо стандартів інформаційної журналістики (тренер – Ігор Куляс) та інструментів захисту прав журналістів (тренери: Анастасія Станко, Наталка Соколенко).
  • Проведені 2 воркшопи для студентської аудиторії «Прицілу».

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду