В Україні з'явилася карткова гра «Світи» для воїнів та їхніх коханих

В Україні з'явилася карткова гра «Світи» для воїнів та їхніх коханих

14:30,
10 Вересня 2024
1087

В Україні з'явилася карткова гра «Світи» для воїнів та їхніх коханих

14:30,
10 Вересня 2024
1087
В Україні з'явилася карткова гра «Світи» для воїнів та їхніх коханих
В Україні з'явилася карткова гра «Світи» для воїнів та їхніх коханих
Гра допомагає розпочати діалог у парах про досвід переживання війни, стосунки на відстані та почуття.

Мережа підтримки українських воїнів Veteran Hub та креативна агенція Patsany Agency створили карткову гру «Світи», яка допомагає розпочати діалог у парах військових та їхніх коханих про досвід переживання війни, стосунки на відстані, глибинні почуття та особистісні трансформації. Про це повідомила пресслужба Veteran Hub.

Проєкт покликаний надати додаткові можливості та інструменти для військових, ветеранів, ветеранок й їхніх партнерів/-ок, щоби зберегти у парах близькість попри розлуку та виклики війни.

Гра містить 250 важливих питань, розподілених за категоріями «Війна», «Розлука», «Минуле», «Майбутнє», «Люди», «Інтимне» та «Мої трансформації». Частина питань міститься в ситуативних категоріях «Полон», «Поранення» та «Діти», а також інтерактивній «Дії». 

Онлайн-гра «Світи» вже доступна на сайті. Також передбачена лімітована друкована версія гри, яку можна отримати безкоштовно за попередньою реєстрацією на сайті.

«Ми створили “Світи”, бо знаємо, як багато кожен проживає окремо і як важко буває втиснути все своє життя у короткі та рідкісні зустрічі під час війни. Але також ми знаємо, що кожна дрібниця має значення, що можливість ділитися переживаннями зближує, а вдалу нагоду для важливої розмови можна завжди знайти — під час та після служби. Досвід обох однаково вартісний і має бути почутий», — прокоментувала старша менеджерка партнерств Veteran Hub Іванка Стець.

Назва гри має дві конотації. Перша спонукає ділитися своїм внутрішнім світом, а друга закликає до дії —  не згасай, а світи. 

Проєкт створили за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Нагадаємо, у травні минулого року в Україні запустили освітню платформу про відновлення сексуального життя після поранення.

Фото: Veteran Hub

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду