Україна отримала партію Starlink від Польщі

Україна отримала партію Starlink від Польщі

16:46,
30 Грудня 2022
2143

Україна отримала партію Starlink від Польщі

16:46,
30 Грудня 2022
2143
Україна отримала партію Starlink від Польщі
Україна отримала партію Starlink від Польщі
Їх відправлять у «пункти незламності», а також для підтримки медичної й енергетичної сфер.

Україна отримала чергову партію терміналів супутникового зв‘язку Starlink від Польщі. 30 грудня їх відправлять у «пункти незламності», а також для підтримки медичної й енергетичної сфер. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у телеграмі.

«Це вже третя партія Starlink, яку Україна отримує від Польщі. І перша частина великої партії, яку ми чекаємо до кінця січня. Важливо, щоб українці залишалися на зв'язку з близькими, а критична інфраструктура продовжувала працювати, попри найскладніші ситуації», — зазначив прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль подякував польському народові, уряду та прем’єр-міністру Матеушу Моравецькому за швидку допомогу в кризовий час.

Нагадаємо, Україна уклала угоду з компанією SpaceX Ілона Маска і найближчими місяцями отримає ще понад 10 тисяч антен Starlink для стабілізації звʼязку на випадок критичних ситуацій. 

Раніше Верховна Рада скасувала мито та ПДВ на генератори та Starlink. 

30 листопада Starlink оголосив про підвищення цін на свої послуги для українців. З 29 грудня вартість супутникового інтернету для приватних осіб складатиме не 60, а 75 доларів на місяць. Вартість терміналу та антени Starlink зросте з 500 до 700 доларів.

Фото: Денис Шмигаль/телеграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду