Дані з Google+ почнуть видаляти у квітні. Інструкція, як їх вивантажити

goldenfrog.com

Як пише The Verge, з 4-го лютого у Google+ більше не можна буде створювати нові акаунти, сторінки чи події. Коментарі, які були опубліковані через Google+ на зовнішніх сайтах будуть видалені зі сторінки Blogger також 4-го лютого, а з інших сторінок — 7-го березня. Усі коментарі будуть видалені 2 квітня.

Цього ж дня буде видалений і весь контент користувачів з їхніх акаунтів у соціальній мережі: фотографії, відео, створені сторінки тощо.

Google вже підготувала інструкцію для тих, хто хоче вивантажити усі дані зі свого облікового запису. Спочатку треба перейти на спеціальну сторінку і зареєструватися. Потім обрати дані, які ви хочете завантажити собі, визначити спосіб вивантаження та натиснути «Заархівувати». Скачати дані можна навіть з акаунтів, які раніше були видалені.

Якщо ви хочете вивантажити контент зі створених сторінок, зареєструйтесь через Google+ Page.

Нагадаємо, про закриття соціальної мережі Google повідомила у жовтні 2018 року. Згодом компанія вирішили закрити Google+ раніше через витік даних понад 52 млн користувачів.

comments powered by Disqus